Kutup Kayması (Numa Files, #6)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Yazarın okuduğum ilk kitabı. Anlatımı ve konusu itibariyle çok etkileyici bir kitap. Diğer kitaplarını da okuyacağım.

8 puan

Not: Şimdi yazacaklarımı gerilim filmlerinin fragamanında kalın sesi bir adam olur da bir şeyler söyler filmle ilgili. İşte onu hayal ederek okuyun :D

Okyanuslarda olağanüstü değişimler...

Nesilleri tükenen canlılar...

Tehlikeli bir proje...

Gözünü hırs bürümüş insanlardan bu dünyayı kurtarabilecekler mi?...

Yoksa... Bu proje kıyameti getirecek mi?..



Süper gerilimli bir kitaptı (: Uzun süredir okumuyordum bu tür. Zaten okuma hızım üniversite olayları bayram derken azalmıştı bayağı (: Gelelim kitabımızın yorumuna (:

Spoiler vermeden bu kitap hakkında nasıl yorum yapabilirim bilmiyorum. (:

Öncelikle şunu söylüyorum... Kitabın başında çooook sıkıldım. Her bölümde birbirinden bağımsız olaylar anlatılıyor arada hiçbir bağlantı kuramıyorsunuz... Ve her bölümde yeni karakterler tanıyorsunuz. Kafam o kadar karıştı ki (: 100. sayfadan sonra biraz olaya hakim olmaya başlıyor insan (: Ama sonrası... Off muhteşemdi gerçekten çok sevdim..



Karakterler çok etkileyiciydi. Cesur karakterleri severim.. Özellikle Karla'nın vaftiz dedesinin kitapta yaptığı son atağa bayağı güldüm :D Yaşlı başlı adam hala kar*** Tamamm spoiler vermiycem :D



Başlarda kesinlikle sıkıcağınızı düşünüyorum ama gerçekten buna değiyor. Gerilim, macera kitaplarını seviyorsanız kesinlikle kaçırmamalısınız (: Clive CUSSLER'ın diğer kitaplarına da bir göz atmak istiyorum (:

geri ileri