Kusursuz Tuzak (Quincy & Rainie, #6)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
8 puan

Sana ne kadar işkence, kötülük yapılırsa yapılsın. Tek başına kaldığın an yapacağın şey seni anlatır. Kötülük seni alt etmesin bunu ona(o kişinin haklı olduğuna) yaşatmamalısın.Kazanmasına izin vermemelisin.Kişinin umudu kırılırsa artık yaşamak ve ölmek onun için bir şey ifade etmez.Korktuğun kişi sana bir hiç gibi davranır.Bir süre sonra buna alışır, umursamamaya başlarsın.Sadece günü atlatmak için uğraşır

Profil Resmi
10 puan

Kitabı 3 yıl önce okudum ama hala aklımda..

9 puan

Kurgusu hikayesi dili güzeldi ama konu içimdeki endişeleri ve korkuları kat kat arttırdı... Ayrıca Sessiz Çığlığa giden bir kapı aralanıyor son sayfalarda:..

Profil Resmi
6 puan

mükemmel bir kurgusu var .bılinen ama goz ardı edilen çocuk istismarının var oldugu gercegini insanın yizine çarpan bir kitap.

10 puan

Lisa Gardner'in ilk kez bir kitabini okudum. Kurgu, hikaye , anlatim hepsi muhtesemdi. Kitap okumaktan ote film seyrediyormuscasina hissediyorsunuz kendinizi. Kesinlikle okunmasi gereken bir kitap ve kesinlikle takip edilmesi gereken bir yazar.

9 puan

Okurken zaman su gibi geçiyor

10 puan

Quincy & Rainie serisinden bulabildiğim ilk roman. Konu çarpıcı, anlatım her zamanki gibi harika.. basımı bitmiş bir seri, umarım serinin geriye kalanını da bulabilirim.

Profil Resmi
8 puan

Lisa Gardnerin kurguları bence muhteşem..

geri ileri