Kusursuz

En Son Değerlendirmeler

7 puan


Yazarın okuduğum ilk kitabıydı, güzel bir kalemi var, diğer kitaplarını da merak ediyorum :) ..

Yüzünde bir izle doğan, öz annesi tarafından hor görülüp adeta tecrit hayatı yaşayan, daha sonra yüzünden silinip kalbine kazınan bu iz sayesinde kusursuzluğu saplantı haline getiren ve bu uğurda çok başarılı bir estetik cerrah olan soğuk sert ve disiplinli bir adam Aiden Mccall ..


Kusursuz güzelliği her daim başına dert olan, girdiği tüm işlerde uğradığı tacizler sonucu artık her şeyden umudunu kestiği bir anda, arkadaşı Maria sayesinde bu sert, soğuk ve disiplinli doktorun yanında asistan olarak işe başlayan ve onun çelik zırhında bir çatlak açan güzel bir kadın Anna Angel ..

Birbirlerinde hem kusursuzluğu hem de kusuru bulan iki âşığın hikayesi ...

Not: Yazar Aiden'ın erkek kardeşi Daniel için de bir kitap yazarsa güzel olur 😍

8 puan

Yazarın her kitabı gibi bu kitabı da adı gibi kusursuzdu. Diğer kitaplarından farklı bir kurgusu var.
Ünlü estetik cerrahı Aidan McCall’ın, geçmişinde annesi tarafından çirkin olduğu için istenmemesi kendisinde tramvatik derin izler bırakmış.
Kusursuz güzelliğin sadece eline aldığın neşterle gerçeğe dönüştüğüne inanan Aidan, karşısına çıkan güzeller güzeli Anna ile birlikte asıl kusursuz güzelliğin ne olduğunu görüyor. Bir solukta okuduğum bir kitap oldu. Ama tabii kitapları arasında en çok sevdiğim ve yeri bambaşka olan kitap “Kutsal” hala yerini korumakta.


-------------------


“Çünkü sen kusursuzsun…”
Anna’nın cümlesiyle Aidan adeta büyük bir uçurumdan düşmeye başladı. Kalp atışları hızlanmış, nefesini kontrol edememeye başlamıştı. Anna’nın hissederek söylediği cümlenin onda yarattığı etki daha büyüktü. Hayatını bu cümle üzerine kuran Aidan tüm takıntısının, kusursuzluk arayışının esas sebebi bu cümleyi duymak olabilir miydi? Tüm yaşamının, biliçaltının temel taşı bu muydu?

9 puan

En severek okuduğum yazarlardan sevgili Özge Erkin."Kutsal " kitabı ile gönlümü fethederek "Destan "kitabı ile kalemine bağımlı yaptı diyebilirim. "Usta "hariç tüm kitaplarını büyük bir keyifle okudum. Usta hariç çünkü henüz ona sahip olup okuma fırsatı bulamadım ama ilk fırsatta yine aynı beğeni ile okuyacağıma adım kadar eminim. İçinde kendine göre kusurlu ama dışında cerrahlığı ile harika marifetiyle Aidan, asistanı olarak başlayan hem fiziksel hem de ruhsal olarak kusursuz güzel bir Anna 'mız var bu güzel kitapta. Her ne kadar klişe romantik bir kitap olarak gözüküyor olsa da özünde, tıpkı yazarın diğer kitaplarındaki ana temalarında olduğu gibi iyilik ve yardımseverlik ön plandaydı. Ayrıca karakterler ve olay örgüsü her ne kadar yabancı (ki son derece ustaca kurgulanmış bence ) olsa da araya Türk karakter Selda 'yı ekleyip bizden esintiler görmek çok hoşuma gitti. Ben keyifle okuyup bitirdim. Gönül rahatlığı ile de tavsiye ederim.

geri ileri