Köpekler Ağladığında (Wolfe Brothers #3)

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Serinin önceki 2 kitabına göre daha yoğun duyguların yaşandığı ve artık karakterimizin kendini bulmaya başladığı döneme vurgu yapıyor. Dili çok akıcı olduğu için kısa sürede bitirebilirsiniz ve okunmasını tavsiye ederim.

7 puan

:)
Wolfe Kardeşler serisini almamdaki tek neden yazarının diğer iki kitabı olan Hiç Kimsesi Sıradan Değildir ve Kitap Hırsızı'nı büyük bir beğeniyle okumamdı.. Kaderin cilvesi ya TÜYAP Kitap Fuarı'nda cüzdanımda kalan son para olan onlukla bu üçlü seriyi almıştım. Seriden pek bi' beklentim yoktu.. Kitabın arka kapağında da belirtildiği gibi bir ergenin bakışından dünya, hayat, kimlik, içsel sorgulamalar..

Fakat kitap beklediğimden daha iyiydi. Seri genel anlamda benim için öyleydi çünkü yazarın ifade ediş tarzı o kadar sokak, o kadar bazit ve yalındı ki..
Kitapta sanki kitaptan bağımsız hayati vurgular vardı.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tavsiye edilebilirliği tartışılır fakat okuyanın pişman olacağanı düşünmem :)

5 puan

Sanirim bana hitap etmedi bu seri. Buyuk beklentilerim vardi kitap hirsizi'ndan sonra o yuzden hayal kirikligim da buyuk oldu. Ergen bi bebenin icsel sikintilarini , gel gitlerini okumak cidden sisirdi beni. Yetmezmis gibi yazarin bolum sonlarina ekledigi havali olmasini dusundugu ama vasat cümlelerle yazilmis , gunlugumsu hesaplasmalarla dolu kisimlara tahammul etmek benim acimdan cok zordu.

geri ileri