Kız Kardeşler Arasında

En Son Değerlendirmeler

10 puan

http://kalemimden-yazilar.blogspot.com/2013/09/kitap-yorumu-kz-kardesler-arasnda.html

Profil Resmi
9 puan

yarısından sonra oldukça duygusal

Profil Resmi
8 puan

ÇOK BEGENDİM.

8 puan

Öteki kitaplarına göre konu biraz yavaş ilerliyormuş gibi gelse de Krıstın Hannah okumak herzaman keyifli. Karışık duygular yaşatan bir kitap. Tavsiye ederim.

7 puan

kolay okunabilen,sizi yormayan kısacası çıtır çerez ama bir o kadar da içinizi ısıtan bir hikaye..kimi zaman gülerek kimi zaman göz yaşlarıyla okuyacağınız ve geriye size bir şeyler bırakabilen başarılı bir kitap..tavsiye ederim.

7 puan

V.C.Andrews'un tüm romanlarının Çatılarda geçmesi gibi Kristin Hannah'ın tüm romanlarıda kız kardeşler arasındaki sorunları, onların ilişkilerini anlatıyor ve sevginin önemini anlatıyor. Kitaplar, umut veren tarzda ve sıkıcı değiller. Ayrıca hep mutlu sonla bitiyorlar.

Profil Resmi
7 puan

Güzel... Ama her sayfada Amerikan tv programlarının reklamını yapmış. Ayrıca 235 sayfa okuyorsunuz ve olaylar o zaman Başlıyor. Sabırlıysanız okuyun derim...

10 puan

Elimden bırakmadan tek seferde bitirdigim sayılı romanlardan.

8 puan

Yine duygusal yüreğe dokunan bir hikaye.İki kız kardeş biri avukat.Aşk,aile bağları arkadaşlık sıcacık ilişkiler ...Ve yine gözleriniz nemlenecek.Kristin HANNAH severlerdenseniz kitabın nasıl bittiğini anlamayıp yayınlanacak yeni kitaplarına gözlerinizi dikeceksiniz.

9 puan

bu kitap biraz bana göre romantik ve sonu güzel :) sürükleyici bir kalem...

geri ileri