Kış Bahçesi

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Harika ötesi!

9 puan

uzun zamandır kitap okumuyordum bu kitapla okumayı ne kadar özlediğimi fark ettim. Okumaya böyle bir kitapla yeniden başlamak iyi geldi. Merakla okudum ve çok beğendim.

Profil Resmi
10 puan

çok güzel ve etkileyici bir kitap

9 puan

ateşböceği yolu kadar olmasa da yine mükemmel bir kitap yazmış kristin hannah.

Profil Resmi
10 puan

Mükemmel bir roman

8 puan

İlk başta sıkabilir sakın bırakmayın gerçekten güzel bir hikaye sonradan insanı içine alıyor :)))

Profil Resmi
10 puan

gerçekten insana yeni şeyler katan olgunlaştıran bi kitap herkesin kütüphanesinde mutlaka bulunmalı

10 puan

Kitabın konusu çok güzeldi bana göre. Öğretmenim vermişti o sayede okudum.

Profil Resmi
7 puan

çok sürükleyici değildi ama bitirdikten sonra düşündürüyor gerçekten...

5 puan

ilk 250 sayfa çok gereksiz uzatılmış sonra kitap başlıyor

Profil Resmi
5 puan

dizi film tadında bazen güldüren bazende göz yaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz okurken..

10 puan

Gerçekten hikayesi oldukça etkili :)

Profil Resmi
10 puan

okuduğum en güzel kitaplardan biri. gerçekten çok etkileyici. kitaptaki olayların birbiriyle bağlatısı o kadar güzel ki....

Profil Resmi
8 puan

ne guzel bir kitaptı

9 puan

Muhteşemdi.

9 puan

Normalde pek de tarih kokan kitaplar okumam. Bu kitabı da Ateşböceği Yolu'nu okuduktan sonra okumaya karar verdim. Kesinlikle müthiş bir anlatım, müthiş bir hikaye. Hannah adeta okuyucuyu kitaba kilitliyor. Savaşı, açlığı, mücadeleyi, yıpranmış ilişkileri ustaca kaleme alan bir eser, kesinlikle favorilerimden.

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
8 puan

yazaraın ateş böceği yolundan sonra okuduğum ikinci kitabı ve buda diğer kitabı kadar güzel.aile bağları anne ve iki kızı arasında yaşanan olaylar ben yer yer gözyaşlarımı tutamadım harikaydı.

Profil Resmi
9 puan

İlk başlarda biraz sıkıldım ama ilerledikçe daha da iyiye gitti.Okuyanların yorumlarına baktım herkes ağladım ettim falan dedi bende bekliyorum acaba nerede ağlayacağım falan diye ama kitabın sonunda bi söz var ona çok ağladım baya bi dokunaklıydı.Kısacası kitap güzeldi okumanızı tavsiye ederim.Olaylar gözünüzün önünde canlanıyor.

Profil Resmi
9 puan

Çok çok çok ama çok beğendiğim kitaplardan birkaçından birisi. Hiç tahmin etmediğim şeyler oldu ki bence bu çok güzel bir şey. Sanırım Kristin Hannah'nın her kitabını okuduğum da aynı şey oluyor. En başında sıkılıp en sonunda hiç beklemediğim bir şeyle karşılaşıyorum. Bence okunmalı. İyi okumalar :)

10 puan

HARİKA!

Profil Resmi
9 puan

Güzel bir konu harika bir anlatımla birleşince elinden bırakamayacağınız bir kitap ortaya çıkmış.

10 puan

Çok ağladığım bir kitap oldu bu yazarın tüm kitapları sürükleyici ve okunası.

Profil Resmi
8 puan

İlk okuduğum Kristin Hannah kitabı,harikaydı.

Profil Resmi
10 puan

İnanılmaz güzel bir kitap...çok çok çok beğendim...hikayeyi okurken ağlamayı beğenmiyorsunuz..O kadar gerçek o kadar etkileyici ki diyecek birşey bulamıyorum..Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim...Okuduğum en iyi kitap diyebilirim.

8 puan

Kızlarının geleceğini etkileyen bir ailenin gizli kalmış geçmişi, annelerini dinleyerek başlayan unutulmayacak bir hikaye.

Meredith ve Nina iki farklı kız kardeş. Ölüm döşeğindeki babalarının kızlarından ve annelerinden son isteği "Masal" bir kez daha sonuna kadar anlatılacaktır. Masalla aydınlığa çıkan ailenin hazin hikayesi. Hikaye, Rusya'nın Stalin döneminde, Leningrad St. Petersburg'da geçiyor. Şiirlerinden dolayı tutuklanan ve kaybolan bir baba, ardından gelen yoksulluk ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir...

8 puan

ilk defa bir kitap beni bu kadar etkiledi okurken bazı yerlerde gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu kesinlikle tavsiye ederim harika bir kitap

Profil Resmi
8 puan

sonlara doğru göz yaşlarınızı tutamayabilirsiniz

10 puan

Kristin Hannah'ın okuduğum ikinci kitabı idi .İlk başlarda sıkıldım fakat kitabın ortalarına doğru kitaba ıyıce bağlandım .Sonunda ise göz yaşlarımı tutamadım ,yazar son bölümde bombayı patlatmıştı .

Bu kitabı kesinlikle okuyun , okuttturun .

10 puan

Bir kitabi okumaya baslarsiniz, bahsi gecen mekan ve olaylari merak edip tarayiciniza yazar arama tusuna basarsiniz... bazen gorsel bir solen gibi manzaralarla, bazende insan ruhunun hayalini bile dusunemeyecegi kadar buyuk bir yikimla karsilasirsiniz!

Sukretmek icin cok fazla nedenimiz var!
Cunku yanimizda ailemiz ve sevdiklerimiz...

Profil Resmi
10 puan

En sevdiğim kitaplardan biri!
Başında çok sıkılmıştım bırakmak istemiştim.Ama iyiki de şansımı deneyip okumuşum.Kesinlikle mükemmel! Kitabın sonunda gözyaşlarıma hakim olamadım ve 1 hafta boyunca etkisinden kurtulamadım.

geri 1 | 2 | 3