Kelebeği Kurtarmak

En Son Değerlendirmeler

10 puan

içeriğindeki bilgiler, mevcudiyetinize çok şey katmasada, olasılıksız diye bir olgunun olmadığını, insanın biraz empati ve anlayışla neler başarıp etrafındaki önyargıları nasıl yokedebileceğini sade bir dil kullanarak, kısa ve öz anlatmış... dünyaya huzuru getirmek için çokta fazla şeye gerek olmadığının özeti diyebilirim, okunmalı...

11 yıl, 8 ay
7 puan

Kitap bir çok gözleme yer vermesine rağmen yazarlık konusunda çok yetkin bir kalemi olduğunu düşünmedim okurken. Daha fazlası : http://blogumabandim.blogspot.com/2012/08/kelebegi-kurtarmak-gwillow-wilson.html

Profil Resmi
10 puan

Bir kadının doğu ile batı, boşluk ile yoğunluk, varlık ile yokluk, İslam ve Ateizm arasında kalışının, aşkı buluşunun, huzura erişinin, mutluluğunun soluksuz okutan hikayesi.

6 puan

http://moonlightcat13.blogspot.com/2016/05/kelebegi-kurtarmak-g-willow-wilson.html

Profil Resmi
4 puan

İslam'a yönelmiş bir insanın ruh halini merak ederek okuduğum ama Mısır'daki aile ve toplum yapısını, Şii ve Sünni psikolojisini anlatan bir kitap olduğunu farkettiğimde zamanımı boşa harcağımı farkettiğim, hayal kırıklığına uğradığım, şişirilmiş bir kitap.

10 yıl, 11 ay
5 puan

Surundu durdu elimde. Bekledigim gibi de cikmadi. Daha hikayemsi bisiler beklerken agir sosyolojik cikarimlar, psikolojik cozumlemeler , amerika ve avrupa icin ilgi cekici olabilen lakin ayni cografyada yasadigimiz icin hep bildigimiz ortadogu politikasi hakkinda bilgi vermeler filan.. Baydi beni..

5 puan

Büyük bir beklentiyle okudum. İslam ile ilgili sanki büyük bir sır yakalamış bir yazarın açıklayacağı önemli bir bilgi varmış gibi bir beklentim oldu. Kitabın reklamlarında ve arkasındaki açıklamalarda böyle bir izlenim edindim. Yanılmışım. Bana özel kurgulanmış ve on doğrunun yanına iki yanlış sokup insanların aklını çelmek için yazılmış kitap havasına dönüştü sonra. Güya İslama ısınmış bir gencin hikayesi şeklinde vermiş ama kadınların giyiminden tutunda İran'ın Şialık ve Mısır'ın Sünnilik inançlarını sorgulayan insan tipine dönüşmüş.
Güya İslam iyi ama işte şu şu olmasa.... şeklinde yazılmış bir kitap. İsteyen okusun lakin daha iyi bir kitap elinde duruyorsa bu kitaba zaman harcamasın bence.

geri ileri