Kayıp (Myron Bolitar, #9)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
4 puan

İslam düşmanlığı konusunda adincer nickli kullanıcının yorumuna pek katılmasamda (gözle görülür bir düşmanlık yok islam adı altında terörist bir grubun anlatılması islam düşmanı olduğu anlamına gelmez terörün dini yoktur) dediği gibi çok sıkıcı vasatında altında bir kitap. Sadece bir karakterin gözünden olayı anlatması birde üstüne Bolitar karakterine açıkcası kıl olmam nedeniyle kitabı zorla okudum diyebilirim.

4 puan

Harlan Coben kitaplarını severim, fakat okudukça yazarın mantalitesinden hoşlanmadığı anladım. Özellikle bu kitabında islam düşmenlığı, bir lekeleme çabası içine girdiğini görüyorum. Hikaye çok vasat! Kesinlikle en kötü kitabı diyorum. Myron bolitar serisini cogu hayranı okumuyor, böyle devam edecekce bende bırakırım sanırım. Ha yazarın okumadığım kitabı kalmasın diyenler ayrı, okuyun görün derim!

7 puan

Güzel kitapti diyebilirim.

7 puan

Polisiye roman yazarların seçkin isimlerinden olan Harlan Coben'den yine kendine yakışır bir roman.

Romanın çok güzel bir kurgusu var. Roman ABD, İngiltere ve Fransa'da üçgeninde geçiyor. İçinde biyolojik labaratuvarlardan gizli servislere islami cihatçılara kadar bir çok unsur barındırıyor. Polisiye türünü severler keyifle okuyabilirler.

geri ileri