Katilimi Beklerken

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Katilimi beklerken asude hikayeler sayfasında yayinlanirken nasil sabirsizlikla bolum beklediğimi bi ben bilirim. Herkese öldür beni dedirtebilecek kadar karizma bir kiralik katil ve onun öldürmek isterken asik olduğu , gururlu, zeki ve güzel Kathy arasındaki ask mutlaka okunmali.

10 puan

Harika, müthiş, heyecanlı bir aşk romanı. Sosyal medyadan bulup ücretsiz indirebilirsiniz.

10 puan

Katilimi Beklerken, en sevdiğim Asude hikayelerinden biridir. Kathy'nin bir yandan iyilik dolu ve masum bir yandan dişli bir kadın olması, aşkını sonuna kadar yaşaması ve savunması, çevresinde olup bitenlerin farkına çabucak varması bu durumlarda gösterdiği tavırlara hayran olmamak elde değil.

Ethan ise... Ah ne denilebilir ki zamanında yaşadığı acı olaylar yüzünden soğukkanlı bir katile dönüşmesi, Kathy ile tanıştıktan sonra sert ve acımasız kişiliğinin yavaşça kırılmaya başlaması ama tam anlamıyla yumuşama moduna girmemesi, öldürmesi gereken kurbanına yani Kathy'e karşı duyduğu soğukluğun aşka dönüşmesi ve onun için ölümü dahi göze alması, gelde aşık olma bu adama!

Kurgusu da baştan sona hiç sıkmadı atraksiyonlu sahnelerde hop oturup hop kalkarken, ikilinin arasında geçen aşk sahnelerinde iç çekmemek elde değil.

Bence Asude romantik komedi yerine dram ve hafif komedi ağırlıklı öyküleri daha güzel yazıyor, onlarda aşkı ayrı bir hissediyor insan.

geri ileri