Karpuz

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Kısaca ben bu yazarı sevdim. Kadın ruhunu ve psikolojisini çok iyi yansıtıyor. Öyleki yazarın tasvir ettiği Claire'in başına gelenler sanki benim başıma gelmiş gibi idi.

5 puan

Tam bir çik-lit roman. Hafif, kafa dağıtıcı, travma sebebi olabilecek bir konuyu temel almasına karşın oldukça eğlenceli. Yormadan akıp giden bir kitap. Türünün gereği insana bir şey kattığı yok, sadece iyi eğlendiriyor diyebilirim. Fakat aynı türde olmalarına karşın yazarın bir diğer kitabı olan Senden Başka Yok daha etkileyici gelmişti bana.

10 yıl, 11 ay
7 puan

Yazarin ilk kitabiymis ama benim icin bi "senden baska yok " kitabi kadar etkileyici degildi ama 95 yilinda yazilmis bir kitap icin yine de fena sayilmaz. Teknolojinin nimetlerinden faydalanilmadan iliskilerin nasil yurudugunu gormek konusunda baya eglenceli diyebilirim. :) Tek sorun kitaplarin siralamasi. Farkli kitaplar diye dusunerek alip okudugum kitaplar hep birbiriyle baglantili. Neredeyse yazar butun kitaplarinda ayni ailenin farkli uyelerini kullandigi icin aralikli okumalarda insana bi tanidiklik hissi uyandiriyor ama akilda kalici olmuyor. Bunun icin bir siralama olsa harika olur diye dusunuyorum sahsen.

geri ileri