Kapkaranlık Ormanda

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Korku beklerken gerilim bile çıkmaması beni hayli üzse de Agatha christie vari bir cinayet romanı olarak okudum kitabı. .. konu bence kim, nerde, ne zaman , kimi , nasıl öldürmüş den ziyade kız ne yapmış, nasıl olmuş, bu bunalımdan nasıl çıkar şeklinde ilerliyor..herşeye rağmen yazar merakı o kadar yüksek tutuyor ki bir çırpıda okunuyor ama sonu o merak dolu beklentiyi karşılamıyor. Arka kapak yazısi o kadar müthiş ki keşke içinde de onu kullanabilseymiş.

10 puan


Kitap yorum :)

http://meropex.blogspot.com.tr/2016/12/kapkaranlik-ormanda_2.html

7 puan

Yazarin cikis yaptigi kitapmis ama bekledigimden de iyiydi. Asiri bir gerilim unsuru kullanmamis , bunun yerine soguk, kar, kis gibi daha cok doga olaylarindan yararlanmaya calisarak bir heyecan olusturmus. Son sayfalara dogru olay ilginclesse de o kismin dozunu biraz yetersiz buldum acikcasi. Kitap boyunca bir turlu sozu edilmeyen Nora'nin o olayinin daha sarsici bisi olmasini beklerdim ama 16 yas akliyla dusunulememis, dramatigimsi edilmeye calisilan bi olay cikti.
Neyse yine de begendim. Cok yormayan ,okurken insani germeyen bir gerilim kitabi ariyorsaniz iyi bir secim olabilir.

8 puan

Gerilim-polisiye türünü sevdiğimden kitabı indirimde görüp aldım. Kitap, bir ormanın içinde cam bir evde toplanıp bekarlığa veda partisi yapan bir grup gencin başına gelen olaylar üzerine. Kitap yaşanan olayların en sonundan başlıyor. Sonra başa dönüyor ve nelerin yaşandığını yavaş yavaş anlatıyor.
Aslında kitabın arka kapağında Karanlık, kapkaranlık bir ev vardı; Ve o karanlık evde karanlık, kapkaranlık bir oda...O karanlık odada....Yazıyor. Burasını okuyunca merak edip aldım. Ama beklentimi tam karşılamadı. Beklediğim o kapkaranlık odayı kitabın sonuna kadar arayıp durdum. 3.sınıf korku gerilim filmlerini anımsattı bana. Yine de kitap kendini okutuyor. Tabi bunda çevirisinin payı büyük. Finali güzeldi. Kafa dağıtmak için okuyabilirsiniz.

geri ileri