İyi Hissetmek

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

Kesinlikle her kitaplıkta olması gerekli diye düşünüyorum. Başucu kitabı. ..

5 puan

Ben yeterli bulmadım. Daha pratik bilgiler var sanıyordum, yanılmışım

Profil Resmi
3 puan

Örnek olaylarla depresyondan çıkış yöntemleri anlatılıyor. Çoğunlukla yazılan önerileri var.Açıkcası bana çok da iyi hissettirmedi

10 puan

Okuduğum en iyi kişisel gelişim kiitaplarından biri. Depresyon için güzel teknikler barındırıyor ve düşüncelerinizi nasıl değiştireceğiniz yönünde başarılı (bence) yöntemleri var.

Profil Resmi
8 puan

güzel, faydalı bir kitap. sadece bir solukta okumak yerine sindirerek, geniş zamana yaymak gerektiğini düşündüğüm için bıraktım. ihtiyacım olduğunda birkaç sayfa göz atıyorum.

8 puan

depresyon tedavisi üzerine yazılmış. kitapta yazılanları uygulanabilirse depresyona iyi gelebileceğini düşünüyorum.

10 yıl, 11 ay
6 puan

içindeki alıştırmalar uygulanırsa, yazılış amacına hizmet edeceğini düşündüğüm kitap.

Profil Resmi
9 puan

Okuduğum en iyi kişisel gelişim kitaplardan biri. Kitap doğru düşünme yöntemleriyle daha iyi hissetmenizi sağlıyor. Okuduktan hemen sonra daha fazla işe yarayabilir. Uzun süreli pek yararlı olabileceğini zannetmiyorum.

10 puan

Bana farklı bakış açıları kazandıran kitap. Depresyondan muzdarip olunmasa bile günlük hayattaki sorunlara karşı yararlı teknikler önerdiğini düşünüyorum.

10 puan

Hem bir başucu kitabı, hem de benim, her kütüphane de en az bir ansiklopedi seti kadar gerekli bulduğum ve bir nevi demirbaş olması gerektiğini düşündüğüm bir kitap 'İyi Hissetmek'.'

Ama sakın ola onu, sürekli aynı şeyleri tekrarlayan, sizinle pollyannacılık oynayan kişisel gelişim kitaplarıyla karıştırmayın.

Lütfen, sadece ilaçlarla tedavi olmaya çalışmayın. Depresyonunuzun asıl nedeni muhtemelen zihninizde ve onu tamir etmezseniz hastalığınızın tekrar etmesi büyük bir olasılık.(Şahsen tecrübe edilmiştir)

Tavsiye edilen ödevleri, alıştırmaları ciddiye alıp, uygulayabilirseniz, yararını göreceğinizden eminim.

Profil Resmi
10 puan

kitaplar neden var, ne işe yarar sorularına bu kitapla yanıt buluyorum.
öncelikle bu kişisel gelişim kitabı değil. hadi koçum, sendeki potansiyel çok büyük diye motive edip göndermiyor. onun yerine uygulanabilir teknikler sunuyor, ki kitabın ilk bölümü bunların bilimsel olarak kanıtlanan teknikler olduğunu; hatta kitabı okumanın bizzat bir tedavi olduğunu kanıtlıyor. ancak, bu bilimsel olarak kanıtlandı ifadesi de ne yazık ki tv'de satılan ballar gibi ayağa düştü. neyse...

eğer mutsuzsanız ve depresyondaysanız, yahut kendinize güveniniz azsa vs. bu kitabı alın, okuyup deneyerek bir şans verin.

tabi ki hiçbir kitap bir kağıt olarak hayatınızı rayına sokamaz ancak uygulayarak bunu siz yapabilirsiniz. önerilen yöntemler saçma veya zor da değil.

8 puan

Arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım bir kitap. Bana iyiki dedirtti. Kitabın adında da belirtildiği gibi iyi hissetmek istiyorsanız okumalısınız. Ben her kişisel gelişim kitabını okuyamam fakat bu kitap beni sürükledi ve ciddi anlamda iyi hissettirdi.

10 puan

Bilişsel Kuramı Depresyon, Benlik Saygısı, Umutsuzluk vb. sorunlarda sistematik ve pratik olarak uygulanışını örneklerle kendi terapi oturumlarından küçük alıntılarla bize gösteriyor Burns. Mesleki anlamda bilgilerimi tazelediğim güzel bir kitap. Psikoloji alanında çalışan meslektaşlarıma çalışma alanlarında ve psikolojiye ilgi duyan gündelik sorunlarına çözüm arayan insanlara bibliyoterapi kitabı olarak önerilebilir.

10 puan

Bence yazılmış en iyi psikoloji kitabı...Bir defa okumak asla yetmez....Kendinizi yetersiz ,değersiz ,agresif depresyonda ozguvensiz kizgin ,suçlu, onay bağımlısı Vb. Olumsuz Duygu durumlarında hissediyorsanız.
BİLİŞSEL VE DAVRANIŞSAL TERAPİLER SERİSİNİN bu özel kitabını mutlaka okumalısınız!!!

9 puan

Detaylıca açıklanmış, güzel bir sistem. Okulda öğretilen bilişsel psikoloji kuramları çok yetersiz ve keyifsiz. Bu kitap, o iş öyle değilmiş dedirtti. Konu hakkında daha çok okumak için merak uyandırdı bende..

10 puan

Neden insanlar beni anlamıyor ya da neden her konuşmam tartışmaya çıkıyor diye düşünüyorsanız bu kitabı edinin ve yaşayın.

9 puan

Çok faydalı bir kitap. Kendini depresif hissedenler çok iyi geleceğine eminim.

geri ileri