Gören Gözler

En Son Değerlendirmeler

6 puan

yorum için: https://illekitap.blogspot.com/2022/06/sinem-demirdoven-goren-gozler.html

~~~*~~~
"Güvenmen gereken, yol ve kalbin. Mantığını da dinle tabii ama kalbine de sor. Bir şeyi yapmak için ayak sürüyorsan yapma ve önüne seni çok heyecanlandıran bir fırsat çıktığında heyecan seni korkutmasın, rutinine güvenme. Hayat önce birkaç fırsatla seni rutinden çıkarmaya çalışır. Bunu anlayabilirsen kazanırsın, anlayamazsan seni birkaç kere zorla çıkarmaya çalışır, o zorluklara rağmen yine de çıkmazsan senen ümidini keser ve bir kenara bırakır."


~~~*~~~


"Solis, bu sen misin? Farklılaşmış gibisin."
"Ahh Luna. Benim evet ama farklılaşan ben değilim, sensin. Bu hayat seni enden öteye, bilmediğim ve bilmeme izin verilmeye yerlere taşıyabilir. Ama unutma! Sen benim eş ruhumsun."
"Solis, eş ruhlar birlikte ilerlemezler mi her frekansta? Neden ayrılsın yollarımız? Neden sensiz taşınmam gereksin başka bir diyara?"
"Bilmediğimiz, bizlere de öğretilmeyen başka güçler var. Bana, senin sandığımdan da özel bir varlık olduğunu söylüyorlar. Buna belki de bir ruh olarak doğarken karar verdin. Belki ondan da önce. Yine de bil ki gücüm yettiğince, yanında olabildikçe buradayım."
~~~*~~~

geri ileri