Göremediğimiz Tüm Işıklar

En Son Değerlendirmeler

4 puan

Büyük umutlarla başlamıştım, kurgusu son zamanlarda okuduklarımdan farklı olduğu için baya etkilenmiştim ama okumaktan sıkıldım. Ya asıl olayların başlayacağı zaman yarıda bıraktım bilmiyorum ama beni sarmadı..

10 puan

kurgusu yavaş yavaş gelişiyor. fakat sonradan kendinizi durduramıyorsunuz. werner hâlâ üzer beni. kalbimde bir yeri oldu artık.

10 puan

Mukemmeeellll

10 puan

Aldığı ödülleri hakedecek kadar enfesti. Hafızanızdan silinmeyecek.

8 puan

Anthony Doerr 1973 Cleveland Ohio doğumlu Amerikalı yazar. İngiltere'nin 124 yıllık edebiyat dergisi Grantanın en iyi genç romancılar listesindedir. Ayrıca bir çok ödül sahibidir. 2014 yılında yılında yayınladığı 10 yıllık bir çalışma ürünü olan Göremediğimiz Tüm Işıklar 2015 yılında Pulitzer en iyi kurgu ödülüne layık görülmüştür.

Kendisini unutturamayacak kadar güzel.... The New York Times
,
Güzel, samimi bir hikaye tutku dolu görkemli... Los Angeles Times

Bir şaheser...... BBC ( kitaptan Alıntılar )

Alev Denizi adlı 133 karatlık ortasında kırmızı alev gibi lekesiyle. sahip olana ölümsüzlük yakınlarına felaket getirdiğine inanılan Paris Doğa Tarihi Müzesinde saklanan paha biçilmez bir taş .. Roman bu müzenin çilingiri olan Daniel LeBlanc kızı Marie-Laura LeBlanc ve Almanya Zollverein adlı bir yerde kimsesizler yurdunda yaşayan Werner PFennig ve kız kardeşi Jutta etrafında !934 -2014 yıllarında geçiyor.

Roman 575 Sh ve 13 blm bir çok bölümden oluşuyor. İlk başladığımda ilk bir kaç sayfa, çocuk kitabı deyip bırakmayı düşündüm. Pulitzer Ödüllü hadi bir kaç sayfa daha derken roman beni içine adeta alıverdi. Müthiş keyif alarak okudum ve bitirdim.

Kitap her yaşa hitap eden bir hikaye. Çocuklarına okuma alışkanlığı edindirmek isteyen ebeveynler, öğrencilerine kitap öneren öğretmenler kitabı alıp incelesinler ve tavsiye etsinler sonuç çok güzel olacak eminim Harika bir kitap....



geri ileri