Gökyüzünde Yıldızlar Parladıkça

En Son Değerlendirmeler

10 puan

çok ama çok güzeldi..
içinde kayboldum...
gülümsetti, ağlattı...
ve romanı içimde yaşattı...

10 puan

Çok güzel bir kitap .Okurken kendinizi romanın içindeki karakterlerden biri gibi hissedebiliyorsunuz.Etkileyici bir aşk hikayesi ve daha birçok şey anlatılıyor.Okumadan önce La vita e bella filmini izlemenizi de öneririm.

10 puan

çok güzel...

9 puan

Çok güzel bir kitaptı herkese tavsiye ederim. çok yoğun bir aşk yaşantısına girilmemiş. kurgu merak edici bir hal alıyor ilerledikçe sadece mamie ağzından yazılan bölümler biraz sıkıcıydı onun dışında içinde bir sürü güzel tarif yer alıyordu ve merak uyandıran bir kitaptı. sadece son kısmı biraz kısa olmuş o kadar onun dışında çok beğendiğim bir kitaptı.

9 puan

Yazar harika bir olay örgüsü kurmuş.Okurken inanılmaz keyif aldım ve 500 küsür sayfa olmasına rağmen keşke bitmeseydi dedim.Bölüm aralarında verilen pasta tarifleri ise hakikaten hoşluk olmuş.Yıldızlı Turta'yı en kısa zamanda denemeyi istiyorum şahsen.. :)

10 puan

Bu kitabı tesadüfen, adını ve kapağını beğenerek almıştım. Okuduktan sonra her şeye umutla bakmaya başladım -bayağı karamsar biriyimdir- bu kitap benim içimi umutlarımı değiştirdi. Benden sonra annem, teyzem hepsi okudu. Küçücük bir umut kapısı arıyorsanız okumalısınız.

6 puan

Hüzünlü bir kitaptı. Duru aşk vardı içinde. Hope karakterinde her ne kadar bambaşka bir hayata ve sorunlara sahip olsada kendimi gördüm diyebilirim. Özellikle insanlarla iletişim kurmaya çalışırkenki çırpınışları bana beni hatırlattı. Evet, bu bir umut kitabıydı ama dünya kitapta söylendiğinin aksine hala kötü bir yer. Sadece insanlar bunu göremiyor.

geri ileri