Geceye Fısıldanan Dilekler (Wish, #1)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

fazla derine inmeden yüzeysel bir anlatımla 3 farklı hayatı ve tek bir geceyi bir romana sığdıran, sizi sıkmayan basit bir kitap..
güzeldi ancak yine de bişeyler eksikti sanki..

5 puan

Adına uygun bir konusu vardı. Ancak hikayenin akışı açısından biraz olağandan fazlaca tesadüf içeriyor. Bu da kitabı basitleştiriyor tabi. Umudu kaybetmektense kendimize yeni başlangıçlar belirlemeli ve böylece er geç mutluluğa kavuşmalıyız dedirten bir roman..

Profil Resmi
10 puan

tüm seriyi keyifle okudum. çeviri de mükemmelll

7 puan

Üç kadının doğum günü dileklerini yarım günde anlatmış yazar desem çok doğru olur. Tüm kitap yarım günde geçiyor. Aynı doğum gününü paylaşan bu üç kadın birbirini tanımıyor ama öyle anlarda karşılaşıyorlar ki bir yıl sonra karşılaştıklarında hatırlıyorlar birbirlerini. Sonu mutlulukla biten kimsenin üzülmediği hoş bir kitap.

8 puan

Bir çırpıda okunsun diye yazılmış... çok keyifliydi, sıcacıktı... özellikle huzur bulmak istediğinizde elinize alabileceğiniz tarzda bir roman.. umarım devamı da öyledir.

8 puan

Çok canınız sıkıldı yada inanılmaz üzgünsünüz.Canınız yapacak bir şey istemiyor.Ama bir iki saatlik boş vaktiniz olup da başına oturduğunuz da yüzünüzde bir gülümseme,vaktin nasıl geçtiğini anımsamama ve kesinlikle kitap okuma isteğinizi arttırıcı bir kitap.Hayata dönüp tekrar hoş geldiniz.

8 puan

sürükleyici,kafayı dağıtmak için çerezlik ama çok keyifli bir kitaptı....

geri ileri