Evrene Fısıldanan Dilek

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Çok güzel bir hikayesi var ,çok begendim anlatım o kadar güzel ki o kadar akıcı ki ,bu ay okuduğum en iyi kitaptı.

Kitap adı biraz okumakta tereddüt yasatti daha sofistike birşeydir sanıyordum ama alakasi yok çok tatlı Andreamızın bir türlü mutluluğa ulaşabilecek mi diye kendimi yedim kıl payı kaçar mi herşey . herkes ikinci bir şansı hak eder hayattan ama bunu Dan ve Andrea hak edebilecek mi ve Anni'ye de kavuşacak mı ? :)


hemen okunuyor elinize geçtiyse okuyun bence değer...

9 puan

Aslında kitaba başlarken şöyle gece uyumadan fazla kafa yormadan çıtır çerez birşeyler okuyayım dediğim ümitli olmadığım bir kitaptı. Ama elimdeki kitap bir zamanlar Tom Hanks ve Meg Ryan filmleri ile büyüyen beni oldukça etkiledi ve bana onların çektiği Sleepless İn Seattle filmini anımsattı hemen. Kitapta da aynı filmdeki gibi karısının ölümünü atlatamayan Dan ve sıkıntılı bir boşanma sürecinden geçmiş Andrea var. Ve nerdeyse filmdeki gibi birbirleriyle kitabın sonuna kadar hiç doğru dürüst bir iletişime geçemiyorlar. Ama kader ( kitapta evren deniyor) hep bir şekilde onları bir araya getirmeye çalışıyor çoğu zaman teğet geçiyor ama en sonunda sizi çok rahatsız etmeyecek küçük mucizeler yardımı ile yolları kesişiyor. Ve ortak noktaları Anni adında sevimli bir köpek. Bir yapımcı olsaydım çoktan hikayeyi senaryolaştırmaya başlamıştım bile :)

7 puan

Öncelikle kitabın adına ve kapağına aldanıp romantik komedi olduğunu düşünmeyin. Kesinlikle romantik komedi veya fantastik bir kitap değil çünkü. Daha çok kaderin karşımıza neleri çıkaracağı belli olmadığını, bazen kaderimizi isteklerimizin çizdiğini ve bunun yanında da köpek sevgisini ,sadakatini anlatan gayet hızlı okunabilen bir anlatımla yazılmış güzel vakit geçirten bir roman. Öyle güzel ve sevecen anlatılmış ki kitaptaki köpek, olsa da sevsem diyebilirsiniz okurken. Hoş bir kitap, okunabilir.

geri ileri