Ev Kuralları

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Jodi Picoult'un okuduğum ilk kitabı ve gerçekten beğendim. Şöyle bir bakınca bu kadar kalın bir kitapta çok olay anlatılmadı ama Asperger Sendromu iyi araştırılmıştı ve kitaba güzel bir şekilde aktarılmıştı. Özellikle annesinin, kardeşinin gözünden anlatılması olayı anlamak açısından gayet iyiydi. Sonu tahmin ettiğim gibiydi beni çok şaşırtmadı ama kitabı sevdim. Basım hataları vardı, sayfaların yerleri aymıştı onun dışında güzel bir kitap. Tavsiye ederim.

11 yıl, 11 ay
10 puan

Jodi Picoult'un klasik anlatımıyla bir asperger sendromlu çocuğun hikayesi.. diğer bir değişle, sosyal etkileşim ve iletişim bozuklukları olan bir gencin hikayesi..
bu hikayeyi de bir cinayetle birleştirilmesi romanı daha da ilgi çekici hale getiriyor.
her bölümde anlatım yapan karakterin değişmesi de olayı her yönden görebilmenizi sağlıyor.Konusuyla farklı,anlatımıyla akıcı bir kitap.

10 puan

bu kitapta anlatılan çocuğa hayran kalacaksınız..

Profil Resmi
10 puan

bitirdigim an, keske yeni basliyor olsam ve keske bitmeseydi dedim. kusursuz degil ama bu kusurlar romani mukemmel olmaktan alikoymamis. kesilikle hayatimda zihnimden silinemeyecek bir kitap olarak kalacak.

Profil Resmi
10 puan

Okurken çok keyif aldım, gerçekten çok güzeldi

7 puan

Asperger sendromunun nasil birsey oldugunu gostermek istemis yazar ama bana fazla uzun geldi. Konunun etrafinda gezeledik durduk. Evet cok detayli ve aciklayici olmus ama ben bekledigim verimi alamadim kitaptan.

geri ileri