Elit (The Selection, #2)

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Belki güzel bir seri ama ya ben kopmuşum ya da hafif geldi. Kitapta prensin diğer kızlarla oynaşmaları bana pek basit geldi. Ayrıca America'nın da Aspen'le Maxon arasında sürekli gidip gelmesi çok da hoş değildi .Çıkacak kitapları belki alıp okurum nasıl bitecek diye, ama acele etmem..

10 puan

ilk olarak herşey düzene girmiş gibi bir hal vardı ama ortalarına doğru bi kötü oldum sonlara doğru iyice battım yani habire bi kötülük çıkıyor meydana kral'a sinir kaptım zaten öyle böyle değil ama sonu ohh deyip iç çektim en azından güzel bitti almanızı tavsiye ederim ama benim gibi biriyseniz kitaptaki bazı karakterleri dövmek isteyebilirsiniz bende söylemesi :)

10 yıl, 10 ay
9 puan

O kadar sürükleyiciydi ki bir baktım bitirivermişim...Ama bu kitapta kime kızacağımı bilemedim.Sanırım ilk kitaptaki gönlüme taht kuran Maxon yerini Aspen'e terk etti.Sevgili Mer'e de kızsam mı yoksa hak mı versem bilemedim.E kız haklı,bana da aynısı yapılsa teselliyi Aspende bulurdum.Sonuçta sarayda en güvendiği insan o.Şimdi 6 kız ve doyasıya bir rekabet var.Bir tek bizimki avanak işte:))
Ayrıca olmadı böyle Kiera Cass ben 2014'e kadar nasıl The One ı beklicem.Sonuç olarak birinci kitaba kıyasla biraz daha rekabet var diyebilirim ama insanı sıkmaktan çok meraklandırıyor.Ayrıca sonlara doğru da Mer bombayı patlatıyor.Her neyse ben daha fazla spoiler vermeden Herkese keyifli okumalaar:)

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
4 puan

Kötü. Çok kötü.

Genel olarak kitaba tapanlar ve birinci grubun kitapta ne bulduklarını anlamayanlar olarak ikiye ayrılmışız sanırım. Ben de gerçekten neden bu kadar abartıldığını anlayamadım. İlk kitap çok hoşuma gitmişti ama bu çok sıradan ve basit kaldı sanki. İlkini okurken heyecanlanmış, sırıtmış, öfkelenmiş vs. yapmış, sonuçta bir şeyler hissetmiştim. Elit'i okurken ya dümdüz önüme bakıp okuyordum ya da öfkeden deliriyordum.

Belki de Elit'i okuduğumdaki ruh halimdendi ama sürekli şöyleydim: "Kral gerizekalı, kraliçe gerizekalı, America gerizekalı, Aspen gerizekalı, Maxon gerizekalı, Celeste'yi sikeyim ben gidiyorum." (Aslında bu hafifletilmiş ve küfürlerden arındırılmış versiyonu, ama gerçek düşüncelerimi yazsam o küfürlerden sonra tatlı blogger imajım lekelenir, zaten bu kitap gerçek hayattaki küfürbaz ve depresif yanımın çok küçük bir bölümünü ortaya çıkardı bile -_-)

Serinin hayranları, üstüme atlamayın lütfen ama şu sıralar tam bir pisliğim. Kitabı beğenmeme sebebim cadolozluğum değil, bunu dışa vurma sebebim o. Bu şekilde yorumlamak istediğim ama kibar bir şekilde sövdüğüm kaç kitap oldu bilemezsiniz. Şu anda çok rahatladım gerçekten :D :S. Kardeşim Elit'i çok sevdiğine göre son kitabı bir ara sırf meraktan ondan alıp okurum ama benden iyi bir yorum beklemeyin :P.

Profil Resmi
9 puan

İlk kitabından daha fazla sevdim. Ama olaylar biraz yavaş. İkinci kitabı geçiş kitabı olmadığı için ayrı bir hava katmış.

8 puan

İlk kitabı bayıla bayıla okumama rağmen bu kitap biraz sönük kalmış.America'nın yaşadığı gelgitler bir yerden sonra insanı çileden çıkarıyor.Ama ilk kitabın hatrına 3. kitabı merakla bekliyorum :)

Profil Resmi
10 puan

Kitabı 1.5 günde soluksuz bitirdim dersem şaşırır mısınız? Bence şaşırmazsınız, çünkü eğer okuyanınız varsa büyük bir çoğunluğunun böyle olduğundan eminim. Kitabın çoğunluğunu America'ya sinir olarak okudum. Yahu be kızım, bir gün öylesin, bir gün böyle. Seç artık be. Prense aşık olduğun bu kadar aşikarken, ne diye kafanı bulandırıp duruyorsun? Neyse tutamadım kendimi, size iyi okumalar! :D

Profil Resmi
8 puan

Neden böyle bir yerde bitti :( Çok güzeldi.

10 yıl, 10 ay
9 puan

beni seç kadar heyecan verici bulmadım

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
7 puan

Ilk kitaptaki heyecan yoktu sanki. Yine de okumak keyifliydi.

8 puan

Yazım ,imla hatalarını bir kenara bırakırsak
düzenin inceden sorgulandığı , aşkın gelgitleriyle okunası bir kitap olmuş.Sonunda İki bilekliğin aynı bilekte buluşması en anlamlı bölümüydü..

Profil Resmi
5 puan

Hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Beklediğim gibi bir 2. kitap değildi.
America'ya son derece gıcık oldum...

10 yıl, 10 ay
6 puan

Yeteri kadar guzel degildi . Kitabin konusu guzel ama uzatarak bence kitaptan soguttu . İlk kitap guzeldi aciklamalar olsun aşk olsun yeterliydi ama bence yazar o kadar uzatmis gibi geldiki sıkıldım .Prens ve Aspen arasinda kalan aşk garipti bence ,bir olay oluyor birden onu seviyor bir olay oluyor digerini ,aşk ücgeni hosuma gitmedi .

3 puan

Okurken ciddi anlamda sıkıldım..kesinlikle ilk kitapla alakası yoktu.kızın ikilemleri saçmalık derecesinde bunaltıcı ydı.

8 puan

Açıkcası bu kitaba başlamadan önce bazı çekincelerin vardı. Çünkü kitap hakkında birkaç eleştiri okumuştum ve hepside America'nın karakterinin kararsızlığından ve oturtulamamış olmasından, Maxon'un pisliklerinden bahsediyordu. Neyse ki kitabı zaten okuyacaktım ve bu yorumları yalnızca fikir edinebilmek için okumuştum. Kitap hakkında herkesin şikayetçi olduğu kısımlar hakkında benim düşüncem şu ki o kısımlarda yazar yapabileceğinin en iyisini yapmış. Arkadaşlar, America ilk kitaptan tabiki daha farklı olacak çünkü artık şler ciddiye binmeye başladı ve America'da daha nce düşünmedi bir şekilde düşünmeye başladı. İlk kitaptaki rahat tavırlarını beklemek biraz saçma olur çünkü ilk kitapta kendisiyle yarışıyordu bunda ise artık kızlarla yarışa girmeye karar verdi.
America ve Maxon arasındaki ilişki gayet gerçekçi olmuş. Maxon'un da America'nın da yaptıklarında abes bir şey göremedim.
Güzel bir kitaptı, beklentilerimi karşıladı, ilki kadar iyiydi benim için. Üçüncüyü merakla bekliyorum.

5 puan

America'nın dengesizlikleri canımı çok sıktı.

3 puan

Çok kötü çook... Yazar bir kitapta herkesi sinir bozucu yapmayı nasıl başarmış acaba?

3 puan

Okurken acayip derece de sıkıldım. Birinci kitaba göre tama bir haya kırıklığıydı. Hiç beğenmedim

Profil Resmi
8 puan

İlk kitap kadar heyecan verici olmasada severek okuduğum bir kitap oldu tabi bazı yerlerinde America'ya sinirde oldum ama yinede iyi kitap

10 puan

ilk kitap america'nın duruşu çok hoşuma gitti.elit'de işler karışıyor.yazar harika...

10 puan

yorumlardan sonra sadece meraktan okumuş olacaktım. çünkü bana + sı olacak bir kitap gibi gelmemişti.
fakat şu an diyorum ki iyi ki okumuşum çok heyecanlıydı

Profil Resmi
10 puan

Seriyle ilgili genel düşüncelerimi beni seçin yorumunda bulabilirsiniz.

6 puan

İlk kitaba kıyasla daha az sevdim.Çünkü America'nın yaşadığı kafa karışıklıkları çok fazla canımı sıktı,sinir oldum!

7 puan

Elit, Beni Seç kitabının kaldığı yerden aynen devam ediyor. Sarayda artık 6 kız kaldı ve aralarında büyük bir rekabet var. Tabii bir de bitmek bilmeyen olaylar...

http://kitaplarinsenfonisi.blogspot.com.tr/2014/08/elit-kiera-cass-kitap-tantm-yorum.html

8 puan

karakterlerin hepsini teker teker dövmek istedim. özellikle amerikayı. yok aspeni ya da maxonı seçmeden önce zamanı varmış yok hangisini seçeceğini bilemiyormuş. başka kızlar birbirlerini geçmek için ne kadar uğraşsınlar bizimki uyuz uyuz dursun. bütün kitap boyunca amerikaya kızdım erkeklere de kızdım ama amerikayı öldürmek istedim. bu kadar kötü yorumdan sonra 8 puan fazla gibi geldi ama 7 de veremedim nedense. karakterler dışında güzeldi aslında.

7 puan

Sinirinizin bozulacagı bir kitap olmuş. America'ya ayrı Maxon'a sinir oldum. Diger kızları saymıyorum bile...

6 puan

İlk kitaptaki heyecan yoktu. Ayrıca bu kitapta America tam bi gerizekalıydı bence. Bir Maxon'la cilveleşiyor bir Aspen'i istiyor sonra ikisini de tersliyor. Ardından sıra sıra yüz veriyor.
Ayrıca gurursuz yani. Maxon'a kızıyor sonra hemen "ay maxon yha :):):):)):)))" moduna giriyor. Bu kitabı okurken sinirlenip durdum. America'ya, Celeste'ye, Kral'a. Hepsi ayrı bi gerizekalı. Ama yine de adam gibi bir sonla bitmediği için insan gerisini merak ediyor.

7 puan

Şu kızı elime verseler saçını başını yolarım! -,- Daha önce de aşk üçgeni okudum ama bu serideki beni çıldırtıyor. Bir karar ver be yavrum! İlk kitaba göre bazı yönlerden daha iyiydi, bazı yönlerdense daha vasattı. Nasıl bir sona bağlanacak çok merak ediyorum.

6 puan

Bir kitapta karakterlerin hepsi mi sinir eder insanı bu kitapta öyle valla.. America'nın ne yaptığı belli değil zaten bi Maxcon bi Aspen diyip durdu.. Maxcon desen ayrı bi olay... Aşk üçgeni olan kitaplar bana göre degil iyice kanıtlanmış oldu bu seriyle.

10 puan

Kitaplar gerçekten harika. America artık kararını versin! Kiera acele et!

geri 1 | 2