Ejderha Dövmeli Kız (Millenium, #1)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

Polisiye tarzı sevmememe rağmen merakla okudum.

8 puan

Çok akıcı bulduğum bir seriydi.. Çok beğenerek okumuştum..

Profil Resmi
10 puan

Tek kelimeyle HARİKAYDI!

10 puan

kitabı elimden bırakmadan bir solukta bitirdim

11 yıl, 11 ay
10 puan

bana biraz ağır gelmiş olsa bile çok güzel bir kitaptı. o cinayetler falan ilgi çekiciydi benim için. tabi mide bulandırıcı ve dehşet verici sıfatları da var ama yine de çok ilgimi çekti. ayrıca harriet'e ne olduğunu gerçekten aşırı merak etmiştim. ve adam gerçekten zekice çözdü olayı.

8 puan

Bir ara sıkıldım ama vazgeçemedim.

Profil Resmi
10 puan

Serinin ilk kitabı bir solukta okunacak harika bir kitap okumayanlar mutlaka okumalısınız...

9 puan

Bitmesine kıyamadığım kitaplardan ,kesinlikle harika,sürekliyici.
Diğer kitaplarınıda okumak istiyorum.

7 puan

Bazı kısımlar fazla uzatılmıştı, insan konudan uzaklaşıyor...

10 puan

Müthişti!!! İlk çıktığında reklamı çok yapılıyor diye düşünüp okumamıştım ama zamanla hakkında duyduğum övgülerin merakına kapılıp okumaya başladım ve tek kelimeyle bırakamadım. Harika bir öykü, çok başarılı bir çeviri, çok akıcı bir dil= harika bir kitap. Okumamakta bu kadar direndiğim için çok pişman oldum. Zaman kaybetmeden devamına başlıyorum.

Profil Resmi
10 puan

SÜPERDİ. MUTLAKA OKUYUN

6 puan

ilk 100 -150 sayfa nerdeyse nerden başladım ben bu kitaba dedirtmiş bana ama sonrasında yazar okuyucu öyle bir yerden yakalıyor ki ilk yazdıklarının sadece seni hazırlayıcı olduğunu anlıyorsun ben beğenerek okumuştum güzel bir polisyeydi.Norveç gibi (ılımlı olarak biliriz) bir ülkede bile geçmişinde dehşet şeyler yattığını yazar çok güzel anlatıyor.heleki aile içi ensest olayının ve Lisbeth olayını öyle bir harmanlıyor ki yazar insan etkileniyor ama kitabı bir kere okuduktan sonra tekrar okunurmu onu bilemem kitap azcık tuğla olduğunda ben şahsen filmini izleyerek tekrar etme taraftarıyım

10 puan

Tadı damağımda kalan ender kitap serisidir ..

Profil Resmi
5 puan

Büyük umutlarla okuduğum ama bir türlü ısınamadığım bir kitap...

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Lisbeth Salender kesinlikle son zamanların en iyi kurgulanmış roman karakterlerinden biri ve unutulması imkânsız.

10 yıl, 11 ay
10 puan

Tavsiye üzerine bulaştığım bir üçlemenin son kitabı.Tavsiye edildiği kadar etkileyici,serinin diğer iki kitabını da film tadında okudum.Tavsiyedir ;)

7 puan

İkincisini de okumak isterim!

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
5 puan

Filmi de vizyona girmiş bir eser.Hikaye içerisinde ki gizemler ve bunların çözülüşü etkileyici . Serinin sadece bu kitabını okudum ben ve diğerlerini okuma hissi uyandırmadı bende

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Kesinlikle mükemmel bir seri , heyecanla okumaya başlayıp daha büyük bir heyecanla bitireceksiniz... Keşke bitmeseydi dediğim sayılı kitaplardan biri...

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
6 puan

Söylendiği kadar iyi bulamadım, ama okumak zaman kaybiydi da diyemem..

6 puan

İlk başlarda kitap insanı sıkmaktan başka birşey yapmasada sonlara doğru kitap güzelleşmeye başlamıştır.Bence okunması gerekenler arasında.

8 puan

Bu kadar karakter, böylesi bir kurgu, böylesi alışık olmadığımız bir kültür ve dil zemini içinde nasıl bu denli iyi anlatılmış olabilir hala aklım almıyor. Bir noktasında da "aman ya buna filanca yerden esinlenilmiş" diyemiyorsunuz.

Profil Resmi
7 puan

Çok akıcı bir anlatımı vardi, diğer iki kitabı da okumayı planlıyorum

Profil Resmi
10 puan

Gizemli ve Sürükleyici

Profil Resmi
5 puan

Bu kitapta benim anlayamadığım birşey var herhalde neden bestsell acaba diye düşündüğüm kitap...

8 puan

sürükleyici bir kitaptı, beğenerek okudum sonu da hoşuma gitti. serinin diğer kitaplarını da okumak için sabırsızlanıyorum.

10 puan

Filmini izlememe, kitabin sonunu bilmeme ragmen ayri bir keyifle okudum. Gercekten yapilan reklamlar bos degilmis. On yargilarinizi yikin ve deneyin.

6 puan



Iyi bir aksiyon filmi izler gibiydim, olasiliksizdan sonra beni böyle düşündüren ikinci kitap ...

10 puan

Kitaba ilk başladığımda çok beklentim yoktu ama elimden bırakamadım her bir sayfada daha fazla sardı beni hiç bitmeyen heyecan ve gizem. Lisbetin hayranı oldum ve kitap biter bitmez serinin diğer kitaplarını almak için kitapçıya koştum.

7 puan

Bu kitabı alırken pek beklentim yoktu..Ama okumaya başladıkça elimden bırakamaz hale geldim..Aşk,cinayet,serüven çok güzel bir şekilde harmanlanmış..Yazarınını da kitabının başarısını göremeden ölmesi de çok üzücü...Şimdi serinin 2.kitabı Ateşle Oynayan kızı okumayı planlıyorum... Okumayanlara tavsiyem bir an önce alıp okumalarıdır...

geri 1 | 2 | 3 | 4