Düşüş (Düşüş, #1)

En Son Değerlendirmeler

3 puan

zorla bitirdim....çok sıkıcı

Profil Resmi
8 puan

2011 Ocak ayında almıştım sonra sıkılıp yarım bırakmıştım bir arkadaşımın ısrarıyla geçen ay bitirdim ve hemen ikinci kitabı aldım sonu feci iyiydi :)

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
6 puan

Aşkın değişik bir versiyonu anlatılmış.

8 puan

ilginçti... :D

3 puan

ben beğenmedim ama 20 yaş altının hoşuna gidecek bir roman

Profil Resmi
9 puan

Öneri kitabım Düşüş, Lauren Kate’in yazdığı, fantastik kurgu severler için birebir. Size tavsiyem kitap elinize geçtiği gibi bolca kurabiye ve sevdiğiniz kahveyi alın. Sonra demedi demeyin... Kahve ve kurabiyelerinizle daldığınız bu serüven Lucinda’nın son bir yılda altüst olan hayatını ve Daniel’la karşılaştığında başına gelenleri anlatıyor. Okunmaya değer bir kitap. Aşk ve fantastik kurgu bu kitapta yeniden doğuyorlar. Yeniden doğmak demişken, Lucinda’nın zamanın başından beri ölüp ölüp yeniden doğduğunu söylemiş miydim? Evet, olayın can alıcı kısmı tam da burası!!! Daniel’den gelen küçük bir buse ve ta tam Lucinda ölüyor! Lauren Kate'in Kusursuz Yabancılar'ı beni benden aldı.

10 puan

Hmm, tehlikeli ve gizemli... Fisilti serisinden daha saglam bir hikayesi olacaga benziyor ve de karakterler de daha guclu. Farkli ama sevdim :) Fisiltidan sonra yine de iyi buldum yani :D

7 puan

Anlatımı ve kurgusunu çok beğendim, yazar farklı bir hikaye çıkarıyor karşımıza, serinin diğer kitaplarını henüz okumadım ama hikayenin devamını merak ediyorum ve en kısa zamanda tamamlamak niyetindeyim :))

10 puan

Çok harika bir roman !! tek kelimeyle orjinal! Başlarda ne olduğunu beler olacağını kestiremesenizde sonlara doğru sizi içine çeken ve asla bırakamayacağınız türden bir kitap..Bu yazar favorilerime girdi.. Bu düşüş serisinin ilk kitabı diğer iki kitabınıda okudum ve harikalar..O kadar ilginç ki konusu başka hiç bir yerde duyulamış ve kesinlikle klasik süşmüş melek masalı değil..! Buradaki meleğimizin düşüş nedeni AŞK ! Ama hayatınızda görüp görebileceğiniz en umutsuz ama en mükemmel aşk ..! Okuyun,Okuyun,Okuyun ! :)))

10 puan

*SPOILER ALERT*
*
*
Luce'un 17 yılda bi hayata dönmesi beni yedi bitirdi. Süper la

2 puan

Bana çok sıkıcı geldi :(

geri ileri