Dalgalar Hep Aşk Getirse

En Son Değerlendirmeler

6 puan

sevimli bir kitap tam tatillik

10 puan

Bayıldımmmmmmm :)

4 puan

Okuduğum en salak saçma kitap..Kapağı, arka kapakta yazanlar, tavsiyeler beni bu kitaba ışığa uçan böcekler gibi çekmesine rağmen neticede elime geçen büyük bir vakit kaybı olan koskoca bir fiyaskoydu. sosyal olarak yüksek ıq su sebebiyle insanlarla yakın ilişki kuramayan 35 yaşına gelen kızımız bir anda her zor durumun üstesinden gelmeye başladı. Bu kadar çok saçmalık dolu bir kitap okumadım. Tek tek sayamayacağım kadar, daha doğrusu sayıpta canımı tekrar sıkamayacağım kadar çok saçmalıkla doluydu. Asla kimseye tavsiye edemem.

9 puan

İntikam için kötü adamlığa soyunan bir grup iyi adamla, uyum sorunu yaşayan sıradışı bir kadının, onların planına dahil olmasını anlatan eğlenceli öyküsü.

Dayısının küllerini dökmek için bir yolculuğa çıkan Juli, tesadüfler sonucu kendini Alex ve tayfasının arasında bulur. Ve olaylar bu şekilde hız kazanır. Denizde geçen hikayeleri pek sevmeyen biri olarak kitap beni bile resmen kendine bağladı diyebilirim. Öncelikle çok eğlenceli ve karakterlerin hepsi son derece kendine özgü. Tam olarak ayak parmaklarıyla muz soyup yiyebilen bir yazarın yazacağı tarzda (:
Yazarla ilk defa tanışıyorum ve yılın son sürprizi oldu bence. Yayıncıların son dakika sürprizlerini severim ama yine de bu kitaba yeterli hakkın verilmediğini düşünüyorum. Sessiz sedası çıksa da biraz daha duyurulmalıydı bence.
Her şeye rağmen son anda karar değiştirip aldığıma memnun olduğum ve ilk kitabını başarılı bulduğum yazarı takibe alacağım bir kitap oldu. Eğlenceli zaman geçirmek isteyenlere de rahatlıkla tavsiye edebilirim (:

Profil Resmi
10 puan

Harika bir kitaptı. Okurken bir kere olsun sıkılmadım. Karakterlere bayıldım öncelikle. Hepsi ayrı bir acayipti. Bana kahkaha attıran nadir kitaplardan oldu.
Kesinlikle alın okuyun derim.

10 puan

Bu yazara bağımlı olacağım orası kesin!!!Yazarın en sonda yazdığı teşekkür bölümünde bile onun esprili kişiliği kendini belli ediyor :)
Tek sorun maalesef kapak çok çok alakasız ve iticiydi, daha sempatik bir seçim yapılabilirdi...

Nasıl güzel oturtulmuş zekice yazılmış diyaloglar bayıldım Esprili diyaloglar yazmak kesinlikle zeka işidir kolayına formüle edilemez ...
Konu çok farklı, karakterler değişik birbirinden uçuk kaçık ana karakterlerden ayrıca Juli'nin annesi,sonlarda ki şiir analizi sohbeti yapan Korsan Malcolm ve kardeşleri çok sevimlilerdi ;)

Profil Resmi
9 puan

Eğlenceli,farklı ve yürek ısıtan tatlı bir kitap ! :)

9 puan

çok keyifli bir kitaptı :)

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
1 puan

ne kadar saçma bir kitaptı bu böyle! bir kere kesinlikle aşk yoktu içinde, sadece cinsellik vardı ki aşkı cinsellik olarak anlatan kitaplardan nefret ediyorum. kapağı gerçekten çok güzel, ilgi çekici ama içi vasattı. gördüğüm bir yorumda "denizden korkan kızımız bir anda kurtarıcı oluyor" denilmişti, çok doğru denilmiş. 5 gün içinde herkes kaynaşıyor. iyi olan tek tarafı esprilerdi, yazarın esprileri orijinaldi ama genel olarak çok kötü, tamamen zaman kaybı yaratan, hiçbir beklenti olmadan okunabilecek bir kitaptı. okuyacaksanız bile okumayın derim.

9 puan

Eğlenceli ve komikti. Sadece başlangıçta biraz sıkıcı bir girişi vardı.

10 puan

Çok eğlenceli okurken kahkahalarımı tutamadım.Karekterler orta yaşlı olmasına rağmen insanı rahatsız etmiyor.Romantizm aksiyon macera herşey var.Okurken sanki romantik, maceralı bir komedi filmi seyretmiş gibi eğlendim.

7 puan

Juli Flynn otuz yedi yaşındadır. Son altı yıldır Seattle'da yaşar ve bir yazılım şirketinin pazarlama departmanında çalışır. Şimdiye kadar birçok iş değiştirmiş yapmadığı iş kalmamıştır. Yüz seksen altı IQ'su vardır ve dikkat odağı kısadır. Denediği her yeni iştede çok iyidir. Çünkü dünyanın en zeki kadınıdır. Guiness Rekorlar kitabına bile girmiştir. Dayısı ölünce ondan Virgin Adaları'na tekneyle gidip St.John yakınlarına küllerini dökmesini ister.Kariyeri zaten hiçbir yere gitmiyordur. Doktoru kariyer ve yaşam tercihlerini yeniden gözlemlemesi gerektiğini söyleyince denizden korkmasına rağmen dayısı için yola çıkar.

Alex Bradshaw yirmi yıl önce Kranston Denizcilik Şirketi'nde çalışmaya başlamıştır. Yıllar geçtikçe dünyanın en büyük denizcilik şirketlerinden birinin yönetim kurulu üyesi olmuştur. Fakat emeklilik primi yerine şirket hisselerini kabul etmiştir. Kranston'da yirmi yıl çalışmadan emeklilik primlerine hak kazanamazlar ve şimdi yirmi yılı doldurmaya iki ay kalmışken hisseler dibe vurmuştur. Emeklilik hisseleri olmadan tüm çalışanlar ne yapacağını bilemez. Alex iş arkadaşlarıyla hayatlarını düzeltmek için bir şeyler yapmayı çok ister ama kırk iki yaşında işsiz,bekar bir haldedir. Teknesine harcadığı para ve piyasadaki çöküşle neyi var neyi yoksa gitmiştir.Hayalini kurduğu tekneyi ona sağlayacak emeklilik ikramiyesinden mahrum halde yalnız ve beş parasız kalmıştır. Fakat şirket sahibinin üzerinde olduğu gizli bir para aklama işini öğrenirler ve Alex bir fikir bulur. Gemiyi ele geçirip yasa dışı elmasları alacaklardır.

Juli Virgin Adaları'nda dayısının küllerini atmasını istediği bölgeye giden tek tur şirketinden bir tur ayarlar.Yolculuk ona hayatını gözden geçirmek için ihtiyacı olan zamanı verecek sonraki kariyer hedefinin ne olacağına karar vermek için zamanı olacaktı. Normal hissetmenin,normal insanlarla tanışmanın,bir yere ait olmanın yolunu bulabilirdi. Fakat yanlış tekneye biner ve Alex ile tanışır tanışmaz bir oyun için evli bir çift gibi davranırlar. Alex ve arkadaşları ile tanışınca onlar gibi korsan olmak ister. Grup önce Juli'e güvenmese de zamanla alışırlar. Alex ile daha ilk andan başlayan etkileşim giderek artar ve ikili hem amaçlarına hem aşklarına tüm hız devam eder.

Farklı bir konusu vardı fena değildi ama yazar çok fazla içine çekemiyor. Bir şeyler hep eksik kalıyor.

geri ileri