Çirkinin Aşığı (Prince Trilogy, #1)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

En en en sevdiğim kitap...
Edwarddddddddd.... :)

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
5 puan

hızlı biter

10 puan

elinize aldığınızda bitmesini istemeyeceksiniz

10 puan

4 4lük bir historicaldi kesinlikle tavsiya ediyorum..

10 puan

ennn sevdiğim kitaplardan :) 3 kere okudum :) bir 3 kere daha okurum :)

9 puan

Bayılarak okuduğum bir kitaptı .yazar duyguları okadar güzel ifade etmişki.Edward ismimi sevmemi sağlayan bir kitap oldu benim için. tekar tekrar tekrar okunulacak bir kitapta arkadaşlarıma bu kitabı verdiğim hepsi benimle aynı fikri paylaştı.

Profil Resmi
9 puan

Okuduğum dönemde karakterlerine aşık olduğum kitaptır :)
Olay örgüsü, diyaloglar çok güzeldi. Yani uzun lafın kısası; okumanızı kesinlikle tavsiye ederim.

10 puan

Yine harika bir kitap.Bu yazarın kitaplarını sevmemin nedeni hiç bir karakterin kusursuz,mükemmel olmayışı. Her karakterin bedenlerinde ki değil de ruhlarında ki yaralarını aşk ve sevgiyle iyileştirmeye çalışması kitabı etkileyici kılıyor. Edward ve Anna'nın aşkı sizi büyüleyecek... :))

Profil Resmi
8 puan

Bu kitap tek kelimeyle mükemmel. Aşk, romantizm ve sevgiye ait ne varsa bu romanda bulmak mümkün.
Kitap severler 'Ben Aşk Romanı Sevmem' diyorsanız emin olun ki bu romanı okurken tüm fikriniz değişecek..

Profil Resmi
3 puan

Erotizmle aşkı fazla karıştırmış. Mükemmel diyenlerin neye dayanarak mükemmel dediğine hayretler ediyorum.

Profil Resmi
10 puan

O kadar beğenirim ki bu kitap kaç kere okudum bilemiyorum. Çok çok çok ... güzel bir kitap. Bir kere konusu çok farklı keza karakterler de öyle. İş böyle olunca hiç sıkılmadan okuyabileceğiniz bir kitap çıkıyor ortaya. Kesinlikle okunmalı diyorum. :)

10 yıl, 10 ay
4 puan

Aşk kitabı sevenlere...

4 puan

Basit bir aşk hikayesinden öteye gidememiş. Tabi kitabın okunmasına en büyük etken sanırım yazarın açık sözlülüğü olmuş. Aksi takdir de kendinizi kaptırabileceğiniz bir kitap olma yoluna hiç uğrayamamış.

10 puan

Tartışmasız serinin en iyi kitabıydı..

Profil Resmi
8 puan

Prens serisinin ilk kitabı olan Çirkinin Aşığı bence çabucak bitiveren bir kitaptı. Erotik unsurları birçok historical yazarından daha çok kullanan yazar yine de bende aşırıya kaçmış ya hissi uyandırmadı bence boş vakitlerde oturulup okunup mutlu olunacak bir kitaptı. Bu arada Pegasus Yayınları keşke orijinal adıyla çevirseymiş Çirkinin Aşığı nerede Kuzgun Prens nerede ya?

9 puan

Elizabeth Hoyt'un okuduğum ilk kitabıydı.Hem konusu hem de kitabın içeriği diğer historical romanlardan daha farklı ve güzeldi.Baştan sona akıcı bir kitaptı.Okurken sayfalar su gibi aktı gitti.Edward'a bayıldım :D Huysuz ama tatlıydı :) Özellikle kuzgun prens hikayesi muhteşemdi.Bölüm başlarını sabırsızlıkla bekledim.Sondaki soru-cevap kısmına da bayıldım.Orada gerçekten çok güldüm.Türünü sevenler kitabı beğenir diye düşünüyorum.Tavsiye ederim :))

8 puan

Uzun zamandır aradığım bir kitaptı şükür ki Tüyap'ta buldum. Okumadığım bir bu kitabı kalmıştı. Hoyt çok sevdiğim yazarlardan biridir. Genelde hikayelerinde hüzün etkilidir. Bu kitapta da hüzünlü sahneler vardı ama ilk kez bir Hoyt romanına güldüm. Edward'ın bazı yerlerdeki ani patlamalarında kahkaha attım. Mesela ilk sahnede yardımcısı sekreteriniz ayrıldı deyince adamın kafasına bir şeyler atması, Anna evlilik teklifini kabul etsin diye yardımcısını göndermesi -sonuçta hayır cevabıyla geri döner- kabul etmeyince Anna'yla arasında geçenler baya güldürdü. Tek kötü yanı kapağı. Yeniden bastılar ama keşke kapakta değişikliğe gidilseydi.

10 puan

Çoook beğendiiimm

9 puan

Gerçekten muhteşem bir kitap. Karakterlerin mükemmel olmamaları belki de kitapta en çok sevdiğim noktaydı. Yine de kitabın tamamını çok sevdim

10 puan

Anna Wren, kayınvalidesi ile yaşayan bir duldur. Altı yıl önce hummadan ölen kocası yaşamlarını sürdürmeleri için onları çok az parayla bırakmıştır. Maddi durumları kötü bir hal alınca çalışmaktan başka çaresi kalmamıştır. Kilise papazı olan babası kendisini eğitmiştir ve çalışmaya kararlıdır. Bir mürebbiye ya da refakatçi olabileceğini düşünür ama hemen iş bulamaz. İş aradığı dönemde karşılaştığı Edward de Raaf'ın yardımcısı sayesinde kontun sekreter aradığını öğrenir. Kontun sekreteri istifa etmiştir orada iki günden fazla kalmaya dayanabilecek bir sekretere ihtiyacı vardır ve aradığı işi bulmuş olur.

Swartingham Kontu Edward de Raaf, küçükken geçirdiği çiçek hastalığı nedeniyle yüzü ve vücudunda yaralar olan bir adamdır. Karısı doğum yaparken kendisini sevmediğini, iğrendiğini söyleyip ölmesi, yara izleri onu kendi halinde yalnız bir adam yapmıştır. Duygusal çöküntüsü onu huysuz, kaprisli bir adam haline getirince kendisine sekreter dayanmaz hale gelir. Kaçan sekreterleri duyan biri olsa onun canavar olduğunu düşünürdü. Edward ise sekreterlerin bir erkekten çok fare olduğunu düşünür. Sekreterlerin hiçbirinde dün neredeyse ezeceği ve atından düşmesine sebep olan kadın kadar yürek olmadığını düşünür ve karşısında yeni sekreteri olarak onu bulur.

Aslında erkek bir sekreter isteyen Edward işerini düzenli bir halde bulunca bu becerikli kadını kovamaz. Sabırla işini yapan Anna ile yakınlaşmaları da kaçınılmaz olur. Ayrıca Edward Ravenhill Abbey'de yeniden yaşayıp orayı tekrar bir yuva haline getirmeye kararlıdır. Kontluğunun merkezi ve aile ağacını tekrar dikmeyi düşündüğü yer orasıdır. Boş koridorlarının yeniden çocuk kahkahalarıyla çınlamasını, soyunu devam ettirecek hayatına az da olsa neşe katacak bir çocuk ister. Ama Anna işleri değiştirir.
Edward'ın arada gittiği Afrodit'in Mağarası ise ikilinin ilişkilerini geri dönülemez şekilde değiştirir. Anna Edward ile birlikte olmak için gizliliğin esas olduğu herkesin maske taktığı bu geneleve gider . Yardım aldığı kişi sayesin de Edward'ın odasında bulur kendini. Edward hem bu gizemli kadından hem de Anna'dan çok etkilenir. İkisinden de kopamaz ama işler karışınca da ikili kendini geri dönemeyecekleri bir yolda bulur.

Her kitabı ile beğenimi kazanan yazarın bu kitabı da güzeldi.
Yazar en sevdiğim yazarlardan. Kitapta öyle güzel iki karakter yaratmış ki ikisi de alışık olduğumuz kusursuz karakterlerden değil. İkisinin de problemleri mücadeleleri var her şeye rağmen ayakta kalan güçlü karakterler. Sürükleyici bir kitap nasıl bittiğini anlamadığım kitaplardan.

geri ileri