Cennetin Rengi

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Diki çok basit olsa da akıp gitti ama sanki hayattan da yaprak gitti.Kitaba önyargılı başlasam da sevdim ve dram melankolik...Sonu yok kitabı okuyanlar bilir neden olmadığını:))

8 puan

Cennetin rengi,okudugunuza pısman etmeyecek kadar duru ve guzel bır roman...

10 puan

Kitabi elime aldigim andan itibaren beni garip bir bicimde etkilexi. Bolumleri soluksuz gecisim beni sasirtti. Tek bir sayfasinda bile sikilmadigim cok akici ve nefis bir hikaye. Son lara inanmayan bkr kadinin hikayesi.

10 puan

Son zamanlarda okuduğum en duygusal hikayeyi içeren , okurken kendinizi hikayenin içinde bulacağınız harika bir roman. Yaşamanın kıymetini , olasılıkları ile beraber hayatı kabullenmeyi böylesine akıcı ve sürükleyici bir dille anlatmak da maharet ister.
Kalemine sağlık E.V. MİTCHELE

7 puan

ilk sayfalarında çok etkilendim ağlaya ağlaya okudum güzel bir kitaptı tavsiye ederim

10 puan

Bir kadının hissedebileceği, sırlarını içten ve en güzel biçimde paylaştığı bir kitap. Sürükleyici ve hikayesi yarım kalmışlar için harika bir kitap.

10 puan

Muhteşem ötesi...

6 puan

"Yakışıklı bir adamla evlendim. Çocuğum oldu. Her şey mükemmel.Ta ki ..."
Kitap bu şekilde kısa kesitlerle başlıyor. Bu durum beni pek memnun etmedi. Çok yüzeysel buldum. Sonra Sophie (baş kahraman), annesinin hikayesini anlatmaya başlıyor ki o gayet ilgi çekiciydi. Sanırım bir ara dalgınlığıma geldi ki kitabın farklı bir boyuta geçtiğini kaçırdım ya da tahmin edemedim diyeyim. Beni şaşırtabilen durumları severim. Hoşlanmadığım şey kitabın -aşırı- hızlı ilerlemesi. Kahramanların hayatına inemedim. Oradaymışım gibi hissedemedim işte. Gayet akıcı. Ağır bir romanın üzerine dinlendirici etki yapabilir.

8 puan

Kitabı 1 günde bitirdim.Gayet akıcıydı:)Sadece anlattıklarını bir müddet sonra komadayken görmüş olmasına anlam veremedim hangi ara buraya geldim ben oldu:)ama yinede güzeldi yaşadığı acı tabikide tarif edilemezdi ama sonunda mutlu oldu:)ne duruyosunuz sizde hemen okuyun:)

10 puan

Çok ama çok güzeldi. Çok etkilendim. Öte yandan, bir solukta okunacak durulukta...

7 puan

Akıcı bir kitap.Fakat bazı bazı kisimlari ahlaki nedenlerden dolayi begenmedim.

10 puan

Yarım günde bitirmiştim bu kitabı. Hayata farklı bi gözle bakmayı sağlıyor.

9 puan

Harikaydı. Elime almamla bitmesi bir oldu.
Gerçekten güzel bir hikayesi var.

10/9 !

9 puan

Yazarın dilini sevdim bir günde bitirilebilir,etkileyici ve sürükleyici bir kitap....son kısımlara kadar ağlamadım ama sonlara doğru ağlattı mı evet ağlattı. sanırım başlarda hikaye hızlı ilerlediği için merakım üzüntümü yendi...kitabın özeti içindeki bu cümle ile özetlenmişti; Güzellikler bazen yıkıcı darbelerin sonunda gelir....Tavsiye ederim,hızlı anlatımı da olsa duygusal bir hikaye var içinde...

10 puan

kesinlikle muhteşem bir kitap bitmek üzere ve gerçekten hiç bitmesini istemiyorum...

8 puan

Bir günde farkına bile varmadan bitirebileceğiniz güzel ama biraz hüzünlü bir kitap.Tavsiye ederim.

8 puan

Yorumuma geçmeden önce kitabı okumamda en büyük etken yazarın Juliana Maclean olması. Ve ben bunu yeni öğrendim yoksa çıktığı gibi alıp okurdum. Ama geç olsun güç olmasın deyip yorumuma geçiyorum.
Güzel bir işi, mutlu bir evliliği olan Sophie Duncan’ın hayatı küçük kızının hastalanmasıyla tersine dönmeye başlar. Kızı Megan’ın hastalığında yanında güçlü ve umutlu durmak için çabalarken mükemmel kocası! ise kendine başka umutlar aramanın peşine düşer.
Sophie’nın verdiği kayıplar, yaşamı farklı bir açıdan görmesine, yavaş yavaş uğradığı değişime yol açar. Yavaş diyorum ama mecazen yavaş..
Kitabı okurken sıkılmasam da bir günde bitirmiş olsam da olay geçişleri çok hızlıydı. Bir de bana sanki günlük okuyormuşum gibi geldi. Yarısına kadar Sophie’nın günlüğü diğer yarısı da Cora’nın günlüğü..
Yani kurgusu her ne kadar sağlam olsa da içi dolu değil; yazarın historical serisinin yanında bayağı sönük kalmış. Ama seriyi takip edeceğim yine de umarım onlar daha dolu olur.

geri ileri