Büyük Nefretler De Aşkla Başlar Mı?

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Çirkin ördek yavrusuyken , serseri bir popstar asagılamasına maruz kalan kızımız intikam yemini eder, ve kuğuya.dönüşür. Bir.serseri itinayla adam edilir :) Aşk , eğlence , duygusal anlar , zeki kurgu ve harika anlatıml mutlaka okunmali.

9 puan

Bu hikayesini de ayrı severim. Amy-Brett'nin tanışmalarında kız için fazlasıyla üzülsem de hikayeye böyle bir giriş beni benden aldı, mükemmel bir başlangıç.

Sonrasında gelişen olaylar ve mizahi yönlerin doğru yerlerde kullanılması ve güldürmede başarılı olması öyküye daha da bağlanmanızı sağlıyor.

Gelelim niye 10 değilde 9 verdim ben bu öyküye. Laura ve Steve karakterleri sevilmeyecek gibi değil, bir çift olarak da birbirlerine çok yakışıyorlar. Ancak bu benim hüsnü kuruntum aşk romanlarında nedense yan aşk olaylarını hiç sevmem. Bir de hadi bunların ikisi yeni tanışıp birbirlerine aşık olsa gene neyse ama zamanında birbiriyle çıkan hatta evlenen çiftlerin ayrıldıktan sonra yeniden bir araya gelmelerinden hoşlanamadım gitti. Bu ikilinin barışmasının asıl sebebi Laura'nın bilmeyerek bir mafyanın arabasına binmesi sonucu o mafyanın Laura'yı gereksiz yere saplantı hale getirmesini de sevmedim daha güzel bir yolla barışabilirlerdi. Ve Brett'in bir süre sonra evlensem mi evlenmesem mi sorusuna fazla düşmesi öykünün bir kısmını kısır döngüye çevirdi.

Dediğim gibi bu benim hüsnü kuruntum ancak okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

geri ileri