Brida

En Son Değerlendirmeler

5 puan

Malesef benim için hayal kırıklıgı....

6 puan

Beklentimin altında kalan bir kitap oldu maalesef. Kurgusu, konusu, karakterleri için değil, anlatımın bazı yönleri ve içinden seçip alınabilecek şık cümleleri için puan aldı benden.

4 puan

Öncelikle kitap kesinlikle Coelho tarzı değil. Seçilmiş, Yanmış, Uyanmış tarzı kitaplardan hoşlananlar beğenebilir. Bana göre çok sıkıcıydı.

5 puan

Bitse de gitsek dediğim kitap.Sıkıcı

10 puan

Mükemmel bir kitap herkese tavsiye ederim çeviride bir iki hata var ama okumaya başlayınca bırakamıyorsunuz :)

3 puan

http://moonlightcat13.blogspot.com/2015/04/brida-paulo-coelho-bahar-okuma-senligi.html

5 puan

Büyücülük, cadılar, ruh eşi kavramı, töreler, ritüeller...Bana göre çok başarılı bir kitap değil, biraz ilgi meselesi sanırım.

9 puan

Beni harekete geçiren yegane kitaptır.

Profil Resmi
4 puan

Böyle bir kitap olacağını hiç tahmin etmezdim. Daha güzel şeyler bekliyordum. Hayal kırıklığına uğradım.

Profil Resmi
10 puan

Çok güzel...büyülü...:)

11 yıl, 10 ay
5 puan

İnsanın ruhunu sıkan ve niçin yazıldığı, ne anlatmak istediği belirsiz bir kitap.

Profil Resmi
7 puan

Paulo Coelho'nun diğer kitaplarında olduğu gibi büyüklere masallar tadında sürükleyici bir kitap.

4 puan

Bu yazarın dili çok sıkıcı geliyor bana. Simyacı'da da aynı şeyi yaşamıştım. Beğenmedim.

6 puan

Mistisizm, büyü ve reenkarnasyonlarla dolu bir yolda aşkı ve bilgiyi arayan bir kız Brida. Zevkle okunan bir kitap. Ama bu konulara meraklı olmayan biri için sıkıcı olabilir.

Profil Resmi
9 puan

Bir Coelho hayranı olarak, Brida'yı çıkar çıkmaz almıştım. Bir günde bitirilmiş, soluksuz okuduğum kitaplardan. Bir yerden sonra okurken başım ağrıdı, galiba içeriğindekilerden dolayıydı bu ağrı. Yine de sevdiğim eserlerden.

5 puan

Başlarda gayet iyiydi ama kitabın ortasından itibaren ben mi yanlış okudum yoksa kitap mı çok yavandı anlayamadım. Açıkçası kitabın sonlarında havada kalan çok şey vardı benim için. Eğer Simyacı, Zahir gibi kitapların tadını Brida'da bulabileceğinizi düşünüyosanız, malesef isteğiniz gerçekleşmeyebilir.

4 puan

hayal kırıklığı yaşadım başlara doğru i gibiydi devamı fiyasko..

10 yıl, 10 ay
10 puan

'The more you understand yourself, the more you understand the world.'

Profil Resmi
6 puan

Büyücülük ve mistik olaylar var. Yazarın diğer kitaplarından daha çok etkilenmistim.

2 puan

Her seferinde yok bu sefer kesin okumayacağım diyorum ama bir şekilde önüme düşüyor. Şimdi bu kitabın Portobello Cadısı'ndan farkı nedir? Çok beğenilince devamı mı çekildi? Yazar kafayı bir konuya taktı mı takıyor kesinlikle. Neyse en azından bu sefer "hey Simyacı'yı ben yazmıştım unutmadınız değil mi" göndermeleri yoktu. Demek ki bir insanın yazarını bile aşan seviyede bir eser çıkardıktan sonra seviyeyi aynı çizgide tutması çok zormuş. Hayatında pek çok güzel iş yaptığı için çok sert eleştirmek istemiyorum ama aynı konuları, aynı yazım dilleriyle hiç yeni bir tarz denemeden ele alıp durması da fazlasıyla sıkıyor doğrusu.

10 puan

paulo coelho yine güzel bir roman yazmış bu kitabı tamamen tesadüfü bir şekilde keşfettim elimden düşürmeden çok çabuk okudum mistik şeylerden hoşlanıyor ve ilgi duyuyorsanız beğeneceğiz ve okumanız gereken roman.

geri ileri