Bitmeyecek Öykü

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

Okuduğum en iyi fantastik roman. Kesinlikle okunmalı!!

9 puan

harika bir fantastik eser okurken yazarın hayalgücünün gerçekten güçlü olduğunu hissediyorsunuz.

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
9 puan

Kitabın adında olduğu gibi kendisin inde bitmemesini isteyeceğiniz bir öykü.
Michael Ende 'nin MOMO adlı kitabını okuduktan sonra bir başka kitabını da merak etmemeniz olanaksız sanırım.
Öyle fantastik bir anlatımı içinde öyle gerçekçilik gizli ki...
Üstelik bu kitapta çocuklara ve çocuk kalanlara...


http://bestemina.blogspot.com/2012/11/bitmeyecek-oyku.html

Profil Resmi
8 puan

Güzel bir romandı. Sakin kafayla okunması gerekiyor.

9 puan

Kitap fuarında tanıştım bu kitapla.
Çocuk kitabı gibi görünse de kesinlikle muhteşem bir macera büyükler için de.

Profil Resmi
8 puan

Çok güzel...

10 puan

Çok güzel bir fantastik kitap. Öykünün içinde binlerce sonra anlatılması gereken öykü var. Gerçekten aklınızın sınırlarını, hayal gücünüzü zorlaycaksınız okurken. Sonunda da öyküyü anlattığı herkesin çocuğa inanması çok güzel.

Profil Resmi
10 puan

Okuyalı epey zaman oldu. Ama burda adını görünce bi gülümseme belirdi yüzümde. Kesinlikle çok sürükleyici, fantastik ve asla bitmesini istemediğim bir kitaptı. İçinde kaybolunanlardan. Zaten ödüllü de bir kitaptı diye hatırlıyorum..

Profil Resmi
9 puan

Bilmem herkes kullanır mı bu tabiri ama bu kitap gerçekten tatlı .) çok tatlı bi kitap kaliteli , komik ve farklı felsefe okuyan bi arkadaşıma ödev olarak verilmişti bu kitap daha ilk sayfasından keşke bize de böyle kitaplar ödev verilse demiştim . İlk sayfasından sevilen kitap tatlıdır . :)

Profil Resmi
9 puan

Michael Ende'nin güzel kitaplarından bir tanesi daha. Küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de okumaktan hoşlanacağını düşündüğüm, fantastik bir öykü. Benim için tek sorun, her ne kadar Ende'nin hikayelerini ve dilini seviyor olsam da bitiş kısımlarına alışamıyorum.

10 puan

hayalperestseniz ve aradan uzun zaman geçse de her elinize alışınızda kendinizi hikayenin içinde bulacağınız bir bitmeyecek öykü isterseniz buyrun ... :)

10 puan

Harika bir kitap. İşte buna edebi eser denir. Kurgu, zeka, heyecan, fantastik ögeler herşeyi bu kitapta bulacak ve çok keyif alacaksınız. Bir masalın içine gireceksiniz ama kitap bitince hemen çıkamayacaksınız.

10 puan

Tam anlamıyla bir başucu kitabı! Ursula Abla'nın Yerdeniz Öyküleri'yle Tolkien'in kitaplarındaki fantastik dünya arası bir tadı var...Bunca yıldır ''Bitmeyecek Öykü'' ile hiç karşılaşmamış ve okumakta bu kadar gecikmiş olduğuma hayıflanıyor, ama sonunda tanıştığım için de seviniyorum.

9 puan

Herkes MOMO ile tanır yazarı. Düşünüyordum ki Momo kadar güzel değildir ama daha güzel mi desem daha lezzetli mi desem?
Alfabetik bir sırayla ilerleyen ara bölümlerinde acaba daha ne kadar yaratıcı olunabilir ki diyerek sınırları zorlayan yazarın muhteşem kitabıdır. Çocuk kitabı da denir,yetişkinlerinde kesinlikle okuması gereken kitaptır da denebilir.
bastian balthasar bux akranlarıyla sorun yaşayan iyi yürekli bir çocuktur. Birgün kitapçıdan çaldığı bir kitap ile hayatı değişir. Sonrası serüvenler serüvenler...

8 puan

Bu kitap hayalgücünün zirvelerinden biri.

geri ileri