Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

herkes en azından sadece son 3 senesini içeren kısmı okusa...

9 puan

Türkiye'nin bugünkü uçuruma sürüklenişinin 11 yıllık mükemmel özeti. Yılmaz Özdil'in üslubu da harika. Mutlaka okumalısınız...

10 puan

dünden bugüne değişen Türkiye'nin mükemmel özeti..

10 puan

Her şeyi olduğu gibi anlatmış. Ne denir ki, okuyalım okutalım..

10 puan

Belgesel tadında son 11 yılın kronolojisi. Okurken adeta olayları hatırlayıp o günleri yaşıyorsun. Televizyonda seyreder gibi. Olayların birbirlerine bağları çok Esprili ve belirgin şekilde vurgulanmış.

Kitap aslında çok iyi bir kaynak. Gelecek nesillere bile aktarılabilecek bir kaynak. Mutlaka okunması gereken aydınlanılması gereken bir kaynak. Yazarın yüreğine sağlık..

Profil Resmi
10 puan

Soylenecek cok sey varken,sozun bıttıgı yerdeyız devreye gırer.bırak ulkeyı ınsanlarımız ne hale gelmıs onu goruyoruz. Uzulerek,sınırle esefle okudum.bastan sona altını cızmemek ıcın zor tuttum kendımı.yazarla konustum aglanacak halımıze guldum.kıtabı yere fırlattım olmadı aldım bıdaha okudum.yokedılen emekler,gelecekler,umıtler....demır aglarla degıl de orumcek aglarıyla oruldugumuz kesın.kesınlıkle okunmalı okutulmalııı.her unuttugumuzda bırdaha okunmalı.

10 puan

yılmaz özdil... adı yeter... daha ne olsun...

8 puan

Bazı olaylara bakar kör durumda kalmışız ya görmezden gelmişiz ya da duyarsız kalmışız.

10 puan

Araştırma diye buna denir

Profil Resmi
10 puan

hafızasını yenilemek ve TÜRKİYE'DE olup bitenleri tekrar hatırlamak isteyenler için mutlaka okunması gereken bir kitap.

Profil Resmi
10 puan

okuyun , okutun . Mutlaka arşivinizde yer alması gereken bir kitap .

10 puan

Kesinlikle okunulması kitaplığınızda yer alması gereken bir kitap...

10 puan

En hızlı bitirdiğim kitaplardan biri sanırım. 1 günde bitirilecek, 1000 defa okunacak bir kitap bu. Yılmaz Özdil muazzam bir eser kazandırmış arşive, arşivleri derleyerek. Türkiye'nin geldiği yeri süper yazmış. Anlamak isteyene...

http://cineshoot.net/beraber-yuruduk-biz-bu-yillarda-yilmaz-ozdil.html

10 puan

Anında farkındalık yaratan kitap. Araştırmacı gazetecilik böyle oluyormuş demek ki. NAsıl rezalet bir ortamda olduğumuzun belgesi. Sinirden kurdeşen döktüm resmen. Ağlancak halimize güldüm.

8 puan

Gazete köşe yazılarından derlenmiş,son on yılın panoraması.Günlük köşe yazısı okur gibi 2-3 sayfa ancak okunabiliyor.Roman okur gibi ilerlemiyor.

9 puan

Uyanmak için okumanız gereken bir kitap.

10 puan

Müthiş detaylı analizler.Yazar çok başarılı.

Profil Resmi
10 puan

http://kitapeylemi.blogspot.com.tr/2014/03/30-beraber-yuruduk-biz-bu-yillarda.html

10 puan

Kitap ile ilgili yorumlarıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://ipeksi-kitaplarvesozler.blogspot.com.tr/2014/05/beraber-yuruduk-biz-bu-yillarda-yilmaz.html

10 puan

Atatürk'e,Cumhuriyete, Devrimlerine sahip çıkan; Aydın,eğitimli,düşünen,sorgulayan, adil,dengeli bir kişliği olan herkesi derinden sarsacak bu kitap eminim.
Her kütüphanede olmalı...

8 puan

Ne kadar balık hafızalı insanlar olduğumuzun kanıtıdır bu kitap... Hafızalarımızı tazelediği için Yılmaz Özdil'e teşekkür ediyorum. Keşke herkes okusa diyeceğim ama okuyan kesim zaten belli.

8 puan

tüm siyasi düşüncelerin inançların önyargıların bi kenara bırakılıp akp döneminin anlaşılması için okunması gereken bir kitap...

10 puan

Kesinlikle ön yargı ile yaklaşılmamalı herkes tarafından okunmalı diye düşünüyorum. Her evde bulunmalı ve gelecek nesillere bak evladım bu yıllarda böyle saçma sapan işler oldu bu ülkede diyerek yakın tarihimizi öğretebileceğimiz bir kitap.

10 puan

Son 11 yılda bu ülkenin çektiklerini unutmamak, gelecek nesillerin ders almasını sağlamak için her evde bulunmalı.

Profil Resmi
10 puan

çok başarılı.

9 puan

Yıllar sonra bazılarına bu kadar kör müydüm dedirtecek.

Profil Resmi
10 puan

Yazarı sevip sevmediğinizi, okuyup okumadığınızı bir yana bırakın, siyasi görüşünüzü de bir yana bırakın ve bu kitabı alıp son 11 yılımızın kronolojik listesini okuyun, elinizin altında bulundurun. Unuttuklarınızı hatırlayın, fark edemediklerinizi görün, bilmediklerinizi öğrenin.

10 puan

Türkiye'nin son 13 yıllık trajikomik halinin panoraması diyebiliriz. Ne arabesk ve kadar vurdum duymaz, yozlaşmış bir millet haline geldiğimizin ibretlik vesikası...

10 puan

Kitap yakın tarihimiz 2002-2013 tarihinde yaşanan olayları anlatıyor. Şahit olduğum onca seneyi üç günde tekrardan yaşadım. Ne çok acı çekmişiz.. Yazarın olayları birbirine bağlarken mizahi bir dil kullanmış, iğnelemeyi de unutmamış. Okurken ağlanacak halimize gülerken buldum kendimi.
Her on senede böyle bir kitap yazılsa keşke. Bütün olarak okuyunca daha farklı yorumladım olayları. Okunması, okutulması gereken kitaplardan..

9 puan

Yılmaz ÖZDİL'in kendine has üslubu ve akıcılığı ile zamanın siyasal ve toplumsal olaylarına gerçekçi bir yaklaşımla yazılmış güzel bir kitap. yazıldığı dönemin siyasal ve toplumsal olaylarını sonradan okuyunca insanoğlunun ne kadar unutkan olduğu ortaya çıkıyor. Şuanki mevcut durumun asıl sebeplerini ve içinde yaşadığımız toplumun siyasal ve toplumsal sorunlarının aslında bir sonuç olduğunun kanıtı niteliğinde bir eser. Yılmaz ÖZDİL'in araştırmacı gazeteci kimliğine diyecek bir laf yok. Okunması, okutulması ve tavsiye edilmesi gereken bir kitap.

geri ileri