Benim On Altıncı Yüzyılım

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Arka kapak yazısı ilginizi çekiyorsa kitabı da severek ve eğlenerek okuyacaksınız. Sade, yalın bir kitap ama gerçekten eğlenceli...

7 puan

Aslında kitaba başlarken 16 yaşındaki karakteri göründe Allah'ım yinemi ergen kız kitabına denk geldim diye baya soylendim ve bu yüzden ilk 20-30 sayfasında çok sıkıldım..Ama sonra işler değişip güzelleşmeye başlayınca hoşlandım kitaptan..

Türevlerine bakıldığında aşkı gayet dozunda ağırlıklı olarak aile temasının işlendiği güzel bir kitap.Bu sayede çokta uzun sürmedi bitirmem ama sonda yaşadığım şok bitirdi beni..
Böyle meraklı yerde bitirilir mi nolucak şimdi diye düşünürken baktım ki kitap aslında 3 kitaplık bir seriymiş. 2.kitap Alessandra ile ilgiliyken 3.kitapta Cat ve malum kişi arasında..
Diğer kitaplar Türkçeye cevrilmemiş ve bununla ilgili bir haberde göremedim açıkçası ama bence okumaya değer bir kitap ..

7 puan

Kitabin konusunu ve içeriğini çok beğendim.Keske sonu yarim kalmasaydi.Devami cikacak mi belli değil.Kafamda bir sürü soru işareti kalakaldım.Umarim yayinevi seriyi tamamlar.Fantastik ve historical'in iç ice gectigi kitaplari sevenler beğenir diye düşünuyorum.😃

geri ileri