Benim Çılgın Ailem

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
6 puan

http://kitapeylemi.blogspot.com/2013/11/100-benim-cilgin-ailem-elizabeth-kelly.html

Profil Resmi
1 puan

Hiç bu kadar sevimli tanıtılıp bu kadar sıkıcı anlatımı olan bir kitap okumamıştım tam bir hayal kırıklığı kitabın giriş betimlemesi sonuna kadar sürdü resmen karakterlere ısınıpta kitabın içine bir türlü giremiyorsun kesinlikle vakit kaybı tavsiye etmiyorum

6 puan

çok heveslenerek aldım ama açıkçası aradığımı pek bulamadım bu kitapta..

2 puan

para+zaman kaybı.

10 yıl, 10 ay
1 puan

Lütfen okumayın !!

Profil Resmi
1 puan

yarım kalmasın diye bitirdim ama harcadığım zamana yazık olmuyor mu yarım kalsa daha mı iyi olur acaba diye sürekli düşündüm. ve ilk kez bir kitaba verdiğim paraya acıdım.

1 puan

Melesef okumuş bulunduğum saçma sapan bi kitap. Beynimde işgal ettiği yere üzülüyorum

5 puan

yarım bırakmamak adına okudum...

3 puan

Kitap başta sıkmıştı ama sonlara doğru biraz hareket kazanmaya başladı. Fakat yine de beni tatmin etmedi. Öyle sarsıcı bir konu yoktu. Bir çocuğun duygusal çalkantıları anlatılıyordu. Sadece dikkatimi çeken Bingo ve annesinin ölümüydü. Onun dışında pek ilgimi çektiği söylenemez. Tavsiye konusuna gelince kafa dinlemek için belki ama çarpıcı şeyler arıyorsanız tavsiye etmiyorum. Bu kitaba puanım 3 . Oda yayınevi ve yazı tipinden dolayı . :)

1 puan

Kitabın tanıtımlarından, kapak resminden ve arka kapak yazısından etkilenerek almıştım. Eğlenceli bir kitap olduğu vurgulanıyordu ama beni hiç gülümsetemedi. Çevirisindemi sorun var bilmiyorum ama kitap benim beklentilerimi karşılamadı. Yarısına kadar bile okuyamadım.

3 puan

insanı kahkaya boğacak kısmı tümüyle yalan.Gülecek hiç bişi bulamadım.bunalımlı bir insanın hayat hikayesiydi.kitapları yarım bırakmayı sevmediğim için okudum.kapak tamamen yanıltıcı

Profil Resmi
2 puan

Beğenmedim

Profil Resmi
3 puan

çok ilgimi çekmedi, yani çok sıradışı bir aile konu ediliyor ve kitap sıkıyor. genelde elimdeki kitabı bitirmeden başka bir kitaba geçiş yapmam ama şu an yarım bir halde elimdeki seriyi bitirmemi bekliyor, belki bu kitaba tekrar dönerim..

geri ileri