Başka Şansın Yok

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Heyecan ve keyifle okudum.

Takas Yaptım.

10 puan

Harlan Coben'in okuduğum ilk kitabı. Ara ara sıkılsam da sürükleyici bir kitap. Sonunu tahmin edemedim. Tam bitti sonuca ulaşıldı artık derken seyri değişiverdi. Final ters köşe yaptı. Tavsiye ederim güzel bir polisiye. Diğer kitaplarını da mutlaka okuyacağım.

7 puan

Harlan Coben'den her zamanki gibi oldukça sürükleyici akıcı 412 Sh ve 46 Blm lük güzel bir polisiye romanı daha.

Roman Marc Seidman adlı bir doktorun evlerinde uğradıkları saldırı sonucunda kendinin 12 gün komada kalması karısı Monica'nın Ölümü ve kızı Tara'nın ortadan kaybolmasıyla başlayan olaylar silsilesi.

Polisiye severler zaten bilirler Coben Edgar Shamus ve Anthony ödüllerinin üçünü birde kazanan ilk yazar olma ünvanını elinde bulundurmaktadır. Severek okudum tavsiye ederim.

9 puan

Öncelikle değerlendirmeme özür dileyerek başlamak istiyorum. Her ne kadar kızım kitaptan özür dilememi komik bulsada, kendimi suçlu hissediyor ve bu güzelim kitabı 13 günde bitirmemin üzüntüsünü yaşıyorum. Hem de 'ruh yazarım' Harlan Coben kitabı. Bütün aksilikler bir araya geldi ve bu kadar güzel bir kitabı bu kadar uzun bir sürede bitirdim.
Her neyse kitabı yorumlamaya geçecek olursak; yine mükemmel bir Coben kitabı okudum. Kurgusu ve kitabın sonu tam da yazarın tarzı. Merak uyandırıcı olay örgüsü ve şaşırtıcı sona sahip olan 'Başka Şansın Yok'u polisiye severlere tavsiye edebilirim.

geri ileri