Ateşböceği Yolu (Ateşböceği Yolu, #1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Hiç arkadaşı olmayan Kate’in hayatı bir gün oturdukları sokağa Tully adında kızı olan genç bir kadının taşınmasıyla harika bir değişime uğrar. Kate artık gerçek ve hayatının sonuna kadar yanından hiç ayrılmayacak olan bir dosta sahip olmuştur. Kitap boyunca Kate ve Tully’nin lise, üniversite, iş ve aile hayatı boyunca yaşadığı olaylara gülerek, kızarak ve bazen de ağlayarak tanık olacaksınız... http://beyazkitaplik.blogspot.com/2012/01/atesbocegi-yolu-kristin-hannah.html

4 puan

vakit geçirmek için okunabilir... Kate ile Tully'nin arkadaşlığının değişik dönemlerini anlatmakta....

9 puan

Yazarın oldıkça sürükleyici ve etkileyici bir anlatımı var. Başları her ne kadar durağan gitse de dostluk üzerine yazılmış harika ve okunması gereken kitaplardan biri .

11 yıl, 11 ay
10 puan

Kristin okumak için başka sebebe ihtiyacınız olmayacak

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
9 puan

Üç gecede bitirdim ve bu kadar akıcı ve net,bilindik bir dille yazılmış bir kitap okumadım. İnsan hayallerinden ve hayal etmekten korkuyor, evet. Gerçekçi ve oldukça duygusaldı.

10 puan

Tek kelime ile harika bir kitap!

12 yıl, 10 ay
10 puan

çok güzel bir kitaptı dostluk adına..

Profil Resmi
10 puan

kristin Hannah'ın okuduğum ilk kitabı budur. Dostluk üzerine harika bir kitap. Bu kitaptan sonra yazarın çıkan diğer 3 eserini de gözüm kapalı satın aldım ve pişman değilim:=)

Profil Resmi
9 puan

Okurken sevgi nedir dostluk nedir sorularını soruyorsunuz bir cok kendinize. Uzak kalmak sevgiyi değiştirir mi?.. Okudukca devamını görmek isteyeceginiz bir roman. İki genc kızın birbirlerini bulmaları dostlukları ilk heyecanlarıylarıyla baslayan kitap. Sonsuz bir dosluğu anlatarak devam ediyor...

Profil Resmi
8 puan

Çok hoş bir dostluk hikayesi. Sonunda çok ağlamıştım.

8 puan

biraz fazla uzatmış gibi geldi ama sonunda ağladım

Profil Resmi
10 puan

Şimdiye okuduğum en güzel kitap sanırım. Arkadaşlığı tam anlamıyla çok güzel anlatmış Hannah.

10 puan

şimdiye kadar okuduğum en mükemmel kitap. ömrümün sonuna kadar defalarca okuyabilirim

9 puan

Kristin Hannah'ım okuduğum ılk kitabıdır .Kitabı görür görmez kapağından etkilenip,konusuna bile bakmadan almıştım .İyiki de almışım dıyorum .Dostluğun , arkadaşlığın ,aile bağlarının bu kadar güzel analtıldığı bir kitap daha önce okumadım diyebilirim .Süperdi .

8 puan

tavsiye ederim etkileyici ...

Profil Resmi
8 puan

süper bir kitaptı.tavisye ederim uzun zamandır giriş yapmadığım için byadır okuyo görünüyorum. fakat benim 1 haftamı bile almadı.

5 puan

Dili oldukça sade, okurken insan zamanın nasıl geçtiğinin farkına varamıyor pek çok Kristın Hannah romanında olduğu gibi.Güzel bir dostluk hikayesi.Sonlara doğru şaşırabilir ve üzülebilirsiniz.

10 puan

çook güzel bir kitap sıcacık hayatın içinden bir hikaye hannah bu işi iyi biliyor

9 puan

Cok guzel başlayıp kitap ortalara dogru geldiginde yavaşlayan aynı zamanda katie ye müthiş bir sinir duydugum kitap sonlara dogru o kadar duygu seline bırakıyor ki insanı Ağlamamak için direnmeniz gerek. Cok güzeldi. Okuyun okutun diyorum...

Profil Resmi
10 puan

çok güzel bir kitaptı.başlarda biraz durağan dı ama sonlara doğru harika :) dostluğun arkadaşlığın çok iyi şekilde anlatıldığı bir kitap

Profil Resmi
10 puan

harika bir kitap.

Profil Resmi
9 puan

Kristin Hannah'ın romanları konu bakımından genellikle birbirine benziyor ama hepsi ayrı güzel.

10 puan

Muhteşem bi kitaptı...Ailemin,kardeşimizn ve sevgilimin değerini bir kez daha anladım..Teşekkürler Kristin :)

10 puan

Kütüphanemde olmasından mutluluk duyduğum bir kitap, Ateşböceği Yolu. Yazar, Dostluk denen olguyu öyle güzel anlatmış ki, kendi hayatınızdan, dostluklarınızdan parçalar bulmanız mümkün. Bu kitap resmen yazarım çok iyi diye bağırıyor...

10 puan

Çok güzel ve akıcı giden bir romandı. Çok beğendim, favori kitaplarımın arasına girdi.

Profil Resmi
9 puan

Elime aldığımda üç gün içerisinde bitirdiğim sürükleyici kitaplardan biriydi. Kristin Hnnah'ın popüler yazarlar arasında farklı olmasını sağlayan bir tarzı var.

8 puan

Aldığım gün başladığım ve 2-3 gün içinde bitirdiğim sürükleyici bir kitap.O kadar sade ve içten bir dille yazılmış ki bazı bölümlerde benim gibi birinin bile gözlerini doldurttu.

10 puan

Ağlamak,sinirlenmek,gülmek,üzülmek istiyorsanız bu kitap tam size göre her duyguyu tattıran harika bir kitap bazen imrenecek bazende yaşadığınız hayat için şükredeceksiniz muhteşem bayıldım :)

10 puan

hüzünlü bir dostluk öyküsü...

Profil Resmi
6 puan

yazarın diğer kitaplarına göre biraz sönük geldi bana

geri 1 | 2 | 3 | 4