Amma Hoş Adam

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Dört kadının hayatı ve bir şekilde hayatlarında yer eden bir adam ilginç bir hikayeydi. Marıan Keyes in tarzını seviyorum

10 puan

Kitabı okuma sürem 32 gün gibi görünebilir, bu yorumu okuyacak arkadaşları yanıltmasın. Bu kadar uzun sürede bitmesinin sebebi tamamen şahsi tembelliğimdir.Her ne kadar 700 sayfalık bir kitap olsa da çok akıcı ve rahat bir okuma imkanı sunan bir anlatım dili var.
Kitapta 4 ana karakter formunda hanımefendi var ve bir adet de kötü adamımız mevcut. Bu kötü adam bir şekilde 4 hanımın hayatına bir şekilde dahil oluyor. Hanımların ortak noktada buluşmasını sağlayan olay kötü adamımızın karanlık bir takım sırlarıdır. Kitabın sonunu söylememe kuralını bozmamakla birlikte son bölümlere doğru tahmin edilesi bir son bizi bekliyor.
Her şeye rağmen rahat bir şekilde okunacak bir eser. Marian Keyes'in okuduğum ilk kitabıydı ve rahatlıkla tavsiye edebilirim.

7 puan

Acikcasi diger Marian Keyes kitaplari gibi dusunmustum bunu. Bol esprili, komik ve eglenceli. Ama gizem yonu daha agir basan bir kitap cikti karsima. 4 farkli karakterin hayatina bakmak filan tamam iyi hostu, guzeldi ama tekrar okumak isteyebilecegim bir kitap degil. Cokta cezbetmedi beni yani.

geri ileri