Algernon'a Çiçekler

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Ağlattın be charlie. Uzun zamandır böyle içerlediğim bir kitap okumamıştım sanırım. Bize verilen nimetlerin şükrünü eda edemiyoruz. Bilmiyoruz, görmüyoruz görmeye de çalışmıyoruz. Charlie gordonı tanırsanız belki daha dikkat edersiniz. Mükemmel bir kitaptı.

10 puan

Okuduğum en orijinal en etkileyici kitaplardan biri.Şiddetle tavsiye ediyorum.

8 puan

Daha uzun olabilirdi; ama Charlie'nin son halini yazar bizim hayal gücümüze bırakmış. insanı düşünmeye iten okunması gereken bir kitap.

8 puan

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir solukta bitti, Charlie ile yukselip onunla dususe gecmis gibi hissediyorum. Kitapla ilgili tek sikintim keske yazar Charlie'nin son durumunu okuyucunun hayal gucune birakmasaydi.

Profil Resmi
5 puan

Hem duygulandiran.hemde düşündüren bu kitap.

10 puan

cidden keşke çok daha uzun olsa dediğim kitaplardan

10 puan

"Zeki olmanın avantajlarının ve dezavantajlarının ütopik bir senaryoda ele alındığı dokunaklı, hatta dramatik denebilecek harika bir kitap. Yazar etik, bilim gibi konuları ve hatta kendi hayatımızı sorgulamaya teşvik ediyor."

7 puan

Haziran ayının seçilen kitabıydı kendisi 1 saatte okuyup bitirdiğim ve beğendiğim bir kitap oldu . Charlieye çok üzüldüm açıkcası, o kadar çabaladı zeki oldu sonunda ama hem onunla dalga geçildiğini anladı acı çekti hemde zekasını kaybetti çok mutsuz oldu,hangisi daha iyiydi bilemedim; denememekmi, denemekmi ? öbür türlü zeki olmanın ne demek olduğunu bilmeyecekti ve neyi kaybettiğini bilip acı çekmeyecekti ama mutluda olmayacaktı . Ben içinden çıkamadım insanlar ve seçimleri diyorum.Genel olarak keşke daha uzun olsa dediğim ve beğendiğim bir kitaptı.

geri ileri