Ada Yanıyor (Ada, #3)

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Konusu güzel olan ama yazardan kaynaklı - belki de Skye'dan kaynaklı- bir türlü ısınamadığım bir seri oldu. Carmen bile Skye'dan daha ilgi çekici bir karakter olarak kendini okuttu. Kitap baştan aşağı ''düşün, bul, ara, gör, seç,'' kelimeleri ile dolu ve tüm o gizemli kelimeler sonrası sonunun bir klişe olarak bitmesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca Charley'i Skye'a tercih ederim ve yazarın dilini gerçekten sevemedim.

8 puan

Skye skye skye.. Kitapta gicik oldugum tek karakter. Bu cok bilmis ben baslattim ben bitiricem havalari baydi en sonunda. Gizemin son halkasi oldugu icin devam ettim ama hic cekilecek gibi degildi.
Herkesin icine bak,hersey icinde lafindan da "ay yeter"moduna gelmistim ki nihayete erdi. Sevgi pitircigina donmekmis isin asli. Gecmisi ogrenip gelecegin degisebilirligini ogrenmek sosyal mesaj gibiydi ama kayiplar en kotusuydu. Gercekmiscesinde hepsinde ayri uzuldum.
Kisacasi orjinal fikirli hos bir seriydi.

9 puan

Heyecanlı bir final kitabının sonuna gelmiş bulunmaktayım. Final kitabı benden tam puan aldı. Her ne kadar Skye'a çoğu yerde sinir olmuş olsam da tempo hiç düşmedi. Ben de sürekli görünmeyeni arayıp durdum, Adaya da sinir oldum ama var olması prens prenses geçmişi okuyunca o zamanlara keşke daha çok değinilseydi dedim belki adaya o zaman bir sempati besleyebilirdim. Ölenlere çok üzüldüm her ne kadar kendimi şartlandırsam da yine de bir ümit belki yaşıyorlardır, belki ölüp dönmüşlerdir diye hayal kurup durdum. Haksızlık yani onlar kendi istekleriyle gelmedikleri yer de kaybolup gittiler ve arkalarında hiçbir şey bırakamadıklarını düşündükçe daha da sinirleniyorum. Pislik ada ☠💣

geri ileri