Utangaç Milyoner (MacGregor Ailesi, #9)

Darcy Wallace bir anda tüm şanssızlığını yenmiş Robert MacGregor Blade ile mum ışığında yemek yiyen bir milyoner kadın oluvermişti. Mac onun tanıdığı en çekici erkek olmakla birlikte ciddi ilişkilerin insanı değildi. Ama Darcy kendisini yine de şanslı hissediyordu.

Darcy’nin masum güzelliği ve aşk dolu dakikalar inatçı bekara aşkın en büyük kumar olduğunu ve elbette bir bedeli bulunduğunu bakalım öğretecek mi?

Darcy Wallace bir anda tüm şanssızlığını yenmiş Robert MacGregor Blade ile mum ışığında yemek yiyen bir milyoner kadın oluvermişti. Mac onun tanıdığı en çekici erkek olmakla birlikte ciddi ilişkilerin insanı değildi. Ama Darcy kendisini yine de şanslı hissediyordu.

Darcy’nin masum güzelliği ve aşk dolu dakikalar inatçı bekara aşkın en büyük kumar olduğunu ve elbette bir bedeli bulunduğunu bakalım öğretecek mi?


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Utangaç Milyoner-Nora Roberts

Orjinal Adı:The Winning Hand olan Utangaç Milyoner'in Goodreads Puanı 5/4,10 Benim puanım 5/5 Serinin en beğendiğim romanlarından idi.
Serinin ilk kitabında yer alan ve Komançi kanı taşıyan Justin Blake ve Serena MacGregors'un oğlu Mac-Robert MacGregor ve Özgür ruhlu,masum bir kadın olan Dusty Wallace'in hikayesi idi..Bu kitapla birlikte MacGregor'de yeni kuşağa geçmiş oluyoruz..
Hikaye de diğer aile üyeleri Daniel vardı o olmasa olmazdı elbet..Yine çöpçatanlık peşinde idi..Serena ve Justin tam otuz yıllık evli idiler..Hala daha birbirlerine aşıktılar..Üç çocoukları daha vardı onların hikayesini okuyacakmıyız bilmiyorum ama en çok Duncan Macgregoru merak ediyorum..
Mac Las Vegas'taki imparatorluğu gazinoyu o yönetmektedir...Bir gün gazinoda Jackpotda jack pot'ta 2 milyon dolara yakın para kazanıldğını görür.Parayı kazanan ufak tefek minyon yaşının bile kumar oynamak için şüpheli olan bir genç kız görür..Darcy Wallace..
Genç kız hayatının kumarını oynayıp kazanmıştı..Kansas'taki evini,işini kaybetmiş orayı terk ederek Las Vegas'a gelmişti..Fakat cebinde 9 dolar vardı bununla iki kere yemek yiyebilirdi..Ayakları ona bir jackpot makinesinin önüne kadar sürükler elindeki parayı makineye atarak kolu çeker...Bingooo..O da ne? Tam tamına 2 milyona dolara yakın bir para kazanır..
Ve o anda bayılır..Mac-Robert MacGregor'un kollarına hem de..
Milyoner olmuştur ama çok tecrübesizdir..Kızılderili reisi sandığı mekan sahibinin yardımlarını kabul eder..
Mac yardım etmeğe karar verdiği bu genç kızdan zaman geçtikçe etkilenmeye başlar Darcy ise buyurgan nişanlısından kaçtığı bu şehirde önce milyoner olur..Zamanla tanıdığı MacGregor ailesine ve Mac'e aşık olur..Para amaçlar için araçtır sadece o da uzun zamandır hayalini kurduğu yazarlığa soyunmaya karar verir..
Çok güzel bir seri ilk çıktığında serinin ilk kitabını ben çok sevmemiştim..Fakat seri devam ettikçe serinin müdavimi oldum herkese tavsiye ederim...


The MAcGregor Serisi Nora Roberts.
1.Kumarbaz Aşk
2.Kader Bağladı Bizi
3.Geçmişin Gölgeleri
4.Yalnız Adam
5.Paylaşılan Hayaller.
6.Alacakaranlık
7.Utangaç Mİlyoner

8 puan

Çok beğendim bu kitabı. Kadın karakter çok içten kurgulanmıştı. Erkek karakter ise gerçekten çok romantikti. Tavsiye ederim.

9 puan

her zaman ki gibi Nora okumak keyifliydi... yorum yapmaya gerek yok... okuyanlar bilir yazarı... okumayanlar da öğrenmek için okusun bence ;)

10 puan

http://illekitap.blogspot.com/2013/08/nora-roberts-utangac-milyoner.html

Ve bir Nora kitabını daha bitirdim :)) Hızla MacGregor'ları tamamlama peşindeyim.

Gizemli Komşu'dan sonra dedim İnci bırakma bu MacGregor'ların peşini devamını getir ve getirdim :) İtiraf ediyorum inanılmaz da keyif aldım :)

Nora'nın aşkı, aile bağlarını, dostluğu, hayatı anlatan serisi MacGregor'ların 7. kitabı Utangaç Milyoner'i yoğun istek üzerine Harlequin ikinci kez okuyucuyla buluşturdu. Açıkçası buna sevindim çünkü eski baskını bulmak imkansız olsa gerekti.

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; Darcy küçük kasabasından uzaklaşıp yollara düşüyor derken yolda arabası bozuluyor ve yürüyerek Vegas'a geliyor. Burada Mac'in otelinin kumarhanesine giriyor cebindeki parasının bir kısmıyla makinelerden biriyle kumar oynuyor ve büyük ikramiyeyi kazanıyor. Hayalleri gerçek olurken Mac ile aralarındaki çekime yenik düşüyor ve ona aşık oluyor ve işte o nokta da başlıyor. Aslında daha çok büyük ikramiyeyi kazandığında olaylar başlıyor.

Zaman zaman sinir bozucu şeyler olsa da genelde hatta çoğunlukta eğlenceli bir kitaptı. Hele ki Serena ve Justin'i görmek paha biçilemezdi. Bu arada Mac onların oğlu... Ahh bir de büyükbaba Daniel var. O da o çöpçatan burnunu sokmasa olmaz zaten :)

Neyse ben oldukça eğlendim, sevdim ve bayıldım kitabı okurken. Gerçi Nora bu yazar da kötü mü yazar yani :)

Tabi ki seriyi ve bu kitabı sizlere tavsiye ederim okuyun, okutun sonra kendiniz bir daha okuyun :) Sonra iç çekin ve keşke daha uzun olsaydı deyin :) ben öyle dedim keşke uzun olaydı.

10 puan

Harlequin'in seriyi bozmadan kitabı yeniden basmasına çok sevindim, çok sevdiğim bir kitabı yeniden okumanın yanında kitabı kitaplığıma da kattım.


Baskı Bilgileri

174 sayfa
1998 tarihinde, Harlequin tarafından yayınlandı



Etiketler: aşk romanları

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Kayla_Oz aşk romanları Hayata devam Betty Only
42 kişi

Okumak İsteyenler

Hikari keskinek Canan Lady_Avy sydney
16 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski