Piraye

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
Profil Resmi
1 puan

Çok kötü bir roman. Edebi eser niteliği taşımıyor bence. Klasik Aga dizisi senaryosu

4 puan

Tek beğendiğim yönü akıcılığı oldu...Okumaya başlıyorsunuz hızla sürükleniyor hikaye bu yönden çok başarılı.Fakat üşenmedim saydım tam 22 kere duyumsamak fiili,55 kere de ayrımında olmak fiili kullanmış yazar.Her gördüğümde inanılmaz sıkıldım sanki kelime kıtlığı varmış gibi ayrımındayım,ayrımındaydı falan filan..Yine de konu olarak güzel diyebilirim.İki farklı kültürden insanın evliliklerinin sonuçları ve gerçeğe çok yakın bir hikaye olması konuyu çekici kılmış.Sonuç olarak yazarın Alevden Küle Eroinle Dans kitabından daha başarılı buldum.

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
2 puan

Canan Tan, keşke her kitabında kendini tekrar etmesen. Eğer Canan Tan okumak isterseniz, alıp bir kitabını okuduktan sonra kendinizi yazarın kitaplarının çoğunu okumuş sayabilirsiniz.

Profil Resmi
4 puan

Okuduğumdan dolayı pişman değilim, ama Canan TAN, aynı hep. Bir sıradanlık var romanlarında. Öyle kalıyor, değişmiyor. Okuduğum ilk ve büyük ihtimalle son romanıydı.

11 yıl, 11 ay
4 puan

romanın edebi zenginliği biraz zayıf ,konu bilindik ,sade işlenmiş

5 puan

Öncelikle kitap çok akıcıydı onu söyleyeyim. Ama bazen 'Ben bu cümleyi daha önce okumuştum.' dediğim yerler oldu. Büyük oranda Yüreğim Seni Çok Sevdi'ye benziyordu. Aynı konu farklı karakterler gibiydi. Piraye'nin seçimlerine kıl oldum ama. Yapmam dediği her şeyi yaptı. Haşim 'Ağamız' da işine gelince asan kesen işine gelmeyince sus pus oturan biriydi bana göre. Haşim aşıktı ama Piraye öldüm bittim derecesinde bir aşk yaşamadı. O yüzden de aldığı kararlar sinir etti beni. Erkek çocuk istemeler, kuma getirmelerin ortasında buldu kendini iyi de oldu ohh :P Neyse gene de kültürel bilgiler güzeldi.Duygular her ne kadar bana geçmese de bitirilebilirlik açısından gayet iyiydi.

6 puan

Toplumumuzun, özellikle güneydoğu bölgesinde yaşayan insanların kadına bakış açısını gözler önüne seren bir kitap.

6 puan

Filmi çekilsin diye yazılmış bir kitap sanki,buram buram Asmalı Konak kokuyor...

5 puan

Sevemedim bu kitabı... Çok sıradan gibi...

Profil Resmi
2 puan

hemen hemen herkesin tahmin edilebileceği olayların anlatıldığı, Canan Tanın başka bir romanını okuduysanız okumanıza hiç gerek olmayan bir kitap..


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 435 sayfa
Ocak2016 tarihinde, Doğan kitap tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Etiketler: aşk romanları

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

serkanstone filizözpınar
2 kişi

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski