Pahabiçilemez (Amato Kardeşler #3)

Tutku, erotizm, kalp kırıklığı ve umudun mükemmel karışımı! Kalbinizi söküp tekrar bir araya getirecek, ateşli İtalyan ruhunu hücrelerinizde hissettirecek Amato Kardeşler’le tanışmaya hazır olun!

Tutku, erotizm, kalp kırıklığı ve umudun mükemmel karışımı! Kalbinizi söküp tekrar bir araya getirecek, ateşli İtalyan ruhunu hücrelerinizde hissettirecek Amato Kardeşler’le tanışmaya hazır olun!


Değerlendirmeler

değerlendirme
7 puan

3,5 stars

yorum : https://illekitap.blogspot.com/2021/10/winter-renshaw-paha-bicilemez-amato.html


"Bu son birkaç gün..." Derin bir nefes alıyorum. "Bilmiyorum, Daphne. Sinir bocuzu ve can sıkıcıydı... ve harika... ve inanılmaz. Aynı şekilde hissedip hissetmediğinden emin değilim fakat her şeyi göze önüne aldığımda, onları bir milyon dolara değişmem. Seninle olmak, seni tanımak... ve seninle birlikteyken rahatım. Çok gerçek. Zahmetsiz, şimdiye kadar hiç kimseyle yaşamadığım bir şey. Ben..."

"Ben de seni tekrar görmek istiyorum." Ağzını yarım büzüyor ve mavi gözleri parlıyor. Sanki bunca zamandır benim ilk hamleyi yapmamı beklemiş gibi. "Telefonunu ver."

Uzatıyorum ve geri vermeden önce numarasını kaydediyor.

"Gitmek zorundayım," diyor, kiralık arabanın şoför tarafına bakıyor. "Beni ara, tamam mı? Bu senin çapkınlık dalaverelerinden biri değil, öyle değil mi?"

Sırıtarak başımı sallıyorum. "Hayır, Daphne. Asla senin kabini kırmam."




* * * * *



Eğer her zaman yaptığım şeyi yaparsam, her zamanki gibi sonuçlanır. Yalnız ve kendimi çoğu erkeğin sadece hayalini kurabildiği türden bir cennet hayatı yaşayan bekar birisi olduğuma ikna ediyor olurum.

Ama artık istediğim bu değil. Çünkü istediğim o.

Ve şimdi ölümüne savaşacağım.



* * * * *



"Bütün hayatım boyunca," diyorum, "işler ok zorlaştığında kaçtım. Bir şeyler beni rahatsız mı ediyor? Hoop. Oradan kaçıyorum. Fakat son birkaç hafta bir şey bunları değiştirdi ve bunun sebebi sensin. Sürekli uzaklaşmak isteyen parçam? Artık eskisi kadar güçlü değil. Artık bir kaçış istemiyorum, Daphne. Sadece seni istiyorum."

Nefes vererek uzaklara bakıyor.

"Ve sen de beni istiyorsun," diyorum. "Sadece bunu kabul etmekten çok korkuyorsun. Kalbinin kontrolünü başka birine vermekten çok korkuyorsun."

Daphne gözlerini benimkilere çeviriyor.

"Geçmişte kalbini verdiğin erkekler onu bir kenara atmış. Değerini bilememiş," diyorum. "Fakat ben bunu yapmayacağım, Daphne. Sana söz veriyorum."

6 puan

Amato kardeşlerden dört numara Christiano ile Daphne’nin hikayesi, serinin ilk iki kitabına göre daha keyifliydi.
Seriyi genel olarak değerlendirirsem; benim için ortalama bir seriydi. Belli bir konusu yoktu. Kafa yormayan, eğlenceli, akıcı bir kitaptı.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 335 sayfa
2021 tarihinde, martı yayınları tarafından yayınlandı



Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

inci mucdem Okuyan K.
3 kişi

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski