Özgürlüğe Hasret ( MacKinloch Serisi #1 )

ÖZGÜRLÜĞE HASRET – MICHELLE WILLINGHAM

Bram MacKinloch, esaret altında yedi uzun yıl geçirmiş, türlü işkencelere maruz kalmıştır. Onu tutsaklığı boyunca hayatta tutan, ona güç veren iki şey vardır: Duyduğu intikam ateşi ve genç bir delikanlıyken, düğün gecelerinde ardında bıraktığı güzel karısının yüzü…
Nairna onu gördüğünde gözlerine inanamaz. Bram'ın yaraları çektiği acıların en büyük işaretidir. Ancak kocasının yüzündeki acı, onun içinde çok daha büyük bir yara taşıdığının kanıtıdır. Nairna onu geri kazanmak için sevginin gücünü kullanması gerektiğini bilmektedir

ÖZGÜRLÜĞE HASRET – MICHELLE WILLINGHAM

Bram MacKinloch, esaret altında yedi uzun yıl geçirmiş, türlü işkencelere maruz kalmıştır. Onu tutsaklığı boyunca hayatta tutan, ona güç veren iki şey vardır: Duyduğu intikam ateşi ve genç bir delikanlıyken, düğün gecelerinde ardında bıraktığı güzel karısının yüzü…
Nairna onu gördüğünde gözlerine inanamaz. Bram'ın yaraları çektiği acıların en büyük işaretidir. Ancak kocasının yüzündeki acı, onun içinde çok daha büyük bir yara taşıdığının kanıtıdır. Nairna onu geri kazanmak için sevginin gücünü kullanması gerektiğini bilmektedir


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

yazarı seviyorum... bu kitaptan da çok umutluydum ve beklediğimi aldım... konusu ve hikayenin geçtiği dönem çoook güzeldi...veee en önemlisi İskoçlar mevzu bahisti bu kitapta... yazardan İskoç okumak da ayrı bir keyifti... ben bu kitapta ki iki aşık kadar içler acısı durumda bir çift daha okumadım... ikisi de her konu da tecrübesiz ve bu yetmezmiş gibi erkek karakter çok zor ve acı veren bir geçmişe sahip... nasıl aşık olunur ya da nasıl aşk ve tutku yaşanır bir fikirleri yoktu... üstelik yaşadıkları ortam da çok zorluydu... her yönden zorluk ve sıkıntı içindelerdi.... yine de doğru yolu ve sevgiyi resmen karanlıkta el yordamı ile buldular.... o yüzden bu iki karakteri çok sevdim... serinin devamı için sabırsızım... veee şiddetle tavsiyemdir :)

8 puan

Özgürlüğe Hasret
Michelle Willingham
Orjinal adı: Claimed By The Highland Warrior
Goodreads Puanı : 5/3,87
Puanım: 5/4


Michelle Wiilingham'ın en koyu fanlarındanım diyebilirm..Bu yazara bayılıyorum...Ne yazsa okurum...Özgürlüğe Hasret orjinal adı Claimed By The Highland Warrior olan MacKinloch serisinin ilk romanında Bram'ın hikayesi idi..Çok dokunaklı bir hikaye idi..Çaresizlik,esaret ile kurgulanmış bir romandı..
16 Yaşında iken evlendiği gün savaşa giden Bram yedi yıl süren bir esaretten kaçarak geride kalan kardeşini kurtarmak için klanına geri dönüyordu..
Karısı Nairna'dan ayrı kaldığı yıllar içinde esirken hep onun varlığına tutunup hayatta kalmayı başaran Bram geri döndüğünde bıraktığı her şeyin eskisi gibi bulmayı beklemese de karısının başkası ile evlendiğini görmeyi ummuyordu..
Hikayede aile bağları sadakat temaları ile süslü idi.Biraz anlatımı durağan bulsam da sevdim hikayeyi bir çırpıda bitirdim..
Gelecek hikayeleri daha çok merak ediyorum..İkinci Hikaye oranca kardeş Alex'in sorunlu evliliğini üçüncü roman da geride esir düşen Callum MacKinloch'un hikayesi asil İngiliz Lady Marguerite de Montpierre ile..
Historical,Orta Çağ temalarını seviyorsanız üstelik İskoç Hikayeleri meraklısı iseniz bu hikaye tam size göre...

MacKinloch Clan

1. Claimed by the Highland Warrior (2011) Özgürlüğe Hasret
2. Seduced by Her Highland Warrior (2011)
3. Tempted by the Highland Warrior (2012)


http://hulyami.blogspot.com/2013/09/michelle-willingham-ozgurluge-hasret.html

10 puan

http://illekitap.blogspot.com/2013/09/michelle-willingham-ozgurluge-hasret.html

Okuduğum ve bitirdiğim kitaplardan biri de Michelle Willigham kaleminden Özgürlüğe Hasret kitabıydı. İlk kez MacEgan Serisi ile kalemiyle tanıştığım yazar Michelle Willingham'ın kalemini svemiştim ve bir de İskoç erkeklerini yazında benim için mükemmel bir ikili oldular dolayısıyla baktım ki Harlequin yeni kitabını çıkarmış yazarın hemen koştum ve aldım ve bir çırpıda bir günde okudum!

Özgürlüğe Hasret, MacKinloch Klanı Serisinin ilk kitabıydı ve serinin şimdilik 3 kitabı yayınlandı ve yanılmıyorsam seri bir üçleme. Gerçi çok uzun bir seri olsa da fark etmezdi benim için sonucunda MacEgan Serisi de 6 kitaptan oluşuyordu ve keyifle okudum :)

Çok uzatmadan kitap yorumuma geçeyim ama azıcık birazcık kitap içeriğine giriyor olabilirim :)

Şu kitapta acıdığım, içimi burkan sadece birkaç karakter var ve ne yazık ki baş karakterimiz Bram onlardan biri değil! Her ne kadar damarlarındaki İskoç kanı savaşmanı söylese de henüz tecrübesizliğini kabul edip düğün gecesinde savaşa gitmemeli karısının dizinin dibinde oturmalıydı! Nairna'ya çok üzüldüm... Bir kadın olarak düşünüyorum da şahsen ne olursa olsun kocamın düğün gecemde beni geride bırakıp savaşa gitmesi hiç hoş olmazdı doğrusu üstelik henüz tecrübesiz ve ölebilme olasılığı varken! Ama işte İskoç erkeklerini durdurmak ne mümkün... :))

Bu kitapta aslında anlatmak istediğim çok yer var ama her detay birbiri ile öyle bağlı ki birini anlatsam diğerini anlatmadan olmaz o yüzden hiç Bram ve Nairna ile ilgili kısımlara girmeyeyim ben ama şunu söylemeden geçemeyeceğim; yedi yıllık esaretin, çekilen acıların, işkencelerin ardından Bram'ın içindeki vahşiliği sadece Nairna'nın sakinleştirmesi ve Bram'ın bütün bu acılara sadece Nairna'nın hayaliyle katlanması çok güzeldi.

Özellikle değinmek istediğim şey Callum... Serinin 3. kitabı onu konu alıyor ve ben daha şimdiden onu merak etmeye başladım. Çünkü 13 yaşında esir düşüp tamamen vahşileşeen n biri... nasıl Callum ile baş edilecek ve onu nasıl tekrar geri kazanacaklar çok merak ediyorum ve tabi bir de şu... ımm... şey... sanırım bu kısımdan bahsetmesem iyi olur 3. kitabın heyecanını öldürmeyeyim :)

Kitabı genel anlamda çok beğendim ve ilk başlarda dediğim gibi sevdiğim yazar ve İskoçlar beraber olunca tadından geçilmeyecek bir yemek gibi önüme sunulmuş oldu :) Harlequin'e teşekkürler bizlere gerçekten güzel seriler, kitaplar sunuyorlar.

MacKinloch Klanı Serisi'nin kitapları:
Özgürlüğe Hasret
Seduced by Her Highland Warrior
Tempted by the Highland Warrior


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 224 sayfa
Eylül2013 tarihinde, Harlequin Türkiye tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

HarlequinTr ranayıldız Carpe_Diem Sevgi06 merve y.
18 kişi

Okumak İsteyenler

ehlimana Only hulyami fatuzel FaMe KÖSE
8 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski