Harry Potter and the Deathly Hallows

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
Profil Resmi
10 puan

Bu seriyi kelimelerle nasıl anlatacağımı gerçekten bilmiyorum. Böyle bir seri daha da gelmez herhalde. 7 kitaplık bu seriyi okurken hiç bir zaman sıkılmadığımı söylemeden geçemicem. Ciddi anlamda anlatımdaki akıcılık 7 kitabın hiçbirinde bir an bile kaybolmadı. Kitabın kurgusu hakkında yorum yapamıyorum bile her bir kitapta bu derece birbirini tamamlayan bir seri daha görmedim ben. Kitaplığıma bakıp Harry Potter kitaplarımı gördüğümde anında bir çekim hissedip hemen elime alıp okuyorum. Ne olursa olsun asla eskimeyecek bir seri. Bu kitaplar anlatılmaz yaşanır !

Profil Resmi
9 puan

Ve muhteşem serinin son kitabı... Bir sonun yeni bir başlangıcı... Uzun olsun, bitmesin, bütün boşlukları doldursun, uyku bırakmasın, ve hatta lütfen Ron'a bir şey olmasın dedirtmiştir :) ayrıca bittiği içinde ağlatmıştır. Umarım bir şekilde Rowling kararından vazgeçer de seriyi devam ettirir ya da bize aynı tadı verecek yeni, yepyeni bir seri üretir.

7 puan

Bu serinin sonu bence çok daha iyi ve etkileyici olabilirdi.

10 puan

tek kelimeyle muhteşem bir kurgu, sadece bu kitap için değil, serinin tamamı için geçerli, ince ince işlenmiş bir kitap.

10 puan

Mükemmel bir son. İnsanı ağlatır. Yine de kitabın sonundaki Ron'un oğluna söyledikleri aklıma geldikçe gülerim hala.

10 puan

bu kadar harika bitirilemezdi
sonrasında her okuduğum her kitapta harry'den izler aramaya çalıştım ama yoktu, hiçbiri aynı tadı vermedi. o duyguları hissettiremedi.
bittiğinde içimde oluşan boşluk da serinin harikalığı kadar büyük oldu ama, sanki her şeyin sonu gelmiş gibi.

10 puan

Serinin en sevmediğim kitabıydı... Harry Potter gibi bir serinin sonuncu kitabıydı çünkü... Ben gideyim de biraz daha ağlayayım... :'(

Profil Resmi
10 puan

Büyük başyapıtın son serisi .. Her son yeni birşeylerin başlangıcı mı olacak ? Yoksa sonu geldiğinde yaşanılan günler mi özlenecek ? Dört gözle okumayı bekliyorum

10 puan

ÇOK GÜZELDİ AĞLATTI

10 yıl, 10 ay
7 puan

Yine seriyi son kitapla değerlendireceğim. Harika bir hayal dünyası, müthiş bir malzeme ve çok daha iyi yazılabilecekken daha azıyla yetinilmiş bir seri. Keşke çocuk kitabı olarak başlamasaymış yazar, zira merakla okunulmasına ve başarıyla akıp giden cümlelerine rağmen teknik bakımdan eksiği çok. Yine de haksızlık etmeyeyim en zayıf bulduğum kısmı olan finaline rağmen kaptırıp gidiyor insan. Bir çok kaynaktan esinlendiği göze çarpıyor ama rahatsız etmiyor çünkü kopya değil esin söz konusu. Yazar esinlendiği malzemeyi kendi dünyasına adapte etmeyi başarmış ve bir fenomene imza atmış gerçekten.

Yalnız arkadaş böyle kahramanlık hikayelerinde hep mi baş kahraman yanındakiler olmasa bir baltaya sap olamaz. Eğer böyle sıkı dostları ve bildik bilinmedik çaba gösteren bir çok insan olmasa Frodo gibi Aang gibi tek başına hayatta bir halt beceremezdi Harry Potter da. Şansı varmış ki milli mücadeleyi tek başına vermemiş. Hele ki profesör Snape... Bir de yazar ne kadar yanlı yazmış hikayeyi. Tamam kitaba adını veren vatandaşın binası temel alınmış tabi de diğer binalar o kadar lüzumsuz gösterilmiş ki safkanlıkta eleştiri olarak belirttiği şeyi yazar bizzat kendisi yapmış.

10 yıl, 10 ay

Baskı Bilgileri

Ciltli, 607 sayfa
Bloomsbury tarafından yayınlandı


ISBN
978-1-4088-1060-6

Diğer baskılar


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

burcu74 holafera eliftoptas damlakayikcii Nadin Ortadoğramacıyan
9 kişi

Okumak İsteyenler

Enesengin58
1 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski