Halkla İlişkilerin Kazancı

Elinizdeki bu armağan kitap, halkla ilişkilerin Türkiye'deki öncü isimlerinden Prof. Dr. Metin Kazancı'nın bu alana yaptığı katkılara duyulan saygının bir ifadesi olarak hazırlanmıştır. Metin Kazancı 2010 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndeki görevinden akademik hizmet süresini doldurarak emekli olduğunda arkasında Türkiye'de halkla ilişkiler alanının kurumsallaşmasına adanmış otuz yedi yıl, onlarca akademik çalışma ve binlerce öğrenci bıraktı. Kendisine armağan olarak derlenen bu çalışmanın içinde okuyacağınız Türkçe makaleler, Metin Kazancı'nın akademik hayatına katkıda bulunduğu öğrencileri ve farklı üniversitelerden meslektaşları tarafından kaleme alındı. Derlemedeki İngilizce makaleler ise James Grunig, Denis Wilcox, Dejan Vercic, Glen Cameron, Tom Watson ve Carla Botan gibi alanın uluslararası saygın isimleri tarafından Metin Kazancı'nın Türkiye'deki halkla ilişkiler alanının akademik gelişimine verdiği emeğe duyulan saygının bir ifadesi olarak bu çalışma için hazırlandı. Metin Kazancı ili kitabın derleyenleri tarafından yapılan bir söyleşiyle açılan çalışma, Halk İlişkilerde Kavramsal Tartışmalar, Halkla İlişkilerde Kuramsal Tartışmalar, Halkla İlişkiler Yazını Üzerine Değerlendirmeler, Halkla İlişkilere Retrospektif Bir Bakış, Halkla İlişkiler Alanında Kurumsallaşma ve Profesyonelleşme ve Halkla İlişkiler Uygulamaları ana başlıkları altında yer alan makalelerle okurlara halkla ilişkiler alanıın geçmişine, bugününe ve geleceğine ilişkin bir perspektif sunmayı vaat ediyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Elinizdeki bu armağan kitap, halkla ilişkilerin Türkiye'deki öncü isimlerinden Prof. Dr. Metin Kazancı'nın bu alana yaptığı katkılara duyulan saygının bir ifadesi olarak hazırlanmıştır. Metin Kazancı 2010 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndeki görevinden akademik hizmet süresini doldurarak emekli olduğunda arkasında Türkiye'de halkla ilişkiler alanının kurumsallaşmasına adanmış otuz yedi yıl, onlarca akademik çalışma ve binlerce öğrenci bıraktı. Kendisine armağan olarak derlenen bu çalışmanın içinde okuyacağınız Türkçe makaleler, Metin Kazancı'nın akademik hayatına katkıda bulunduğu öğrencileri ve farklı üniversitelerden meslektaşları tarafından kaleme alındı. Derlemedeki İngilizce makaleler ise James Grunig, Denis Wilcox, Dejan Vercic, Glen Cameron, Tom Watson ve Carla Botan gibi alanın uluslararası saygın isimleri tarafından Metin Kazancı'nın Türkiye'deki halkla ilişkiler alanının akademik gelişimine verdiği emeğe duyulan saygının bir ifadesi olarak bu çalışma için hazırlandı. Metin Kazancı ili kitabın derleyenleri tarafından yapılan bir söyleşiyle açılan çalışma, Halk İlişkilerde Kavramsal Tartışmalar, Halkla İlişkilerde Kuramsal Tartışmalar, Halkla İlişkiler Yazını Üzerine Değerlendirmeler, Halkla İlişkilere Retrospektif Bir Bakış, Halkla İlişkiler Alanında Kurumsallaşma ve Profesyonelleşme ve Halkla İlişkiler Uygulamaları ana başlıkları altında yer alan makalelerle okurlara halkla ilişkiler alanıın geçmişine, bugününe ve g... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Türkiye'de Halkla İlişkiler disiplinin öğretilmesinde hem ilk isimlerden hem de duayenlerden olan Prof. Dr. Metin Kazancı'ya armağan olarak öğrencileri ve dostları olan akademisyenlerce yazılmış ve günümüzde Halkla İlişkilerle uğraşan herkesin başucu kitabı olabilecek değerde bir kitap. Geçmişten günümüze Türkiye'de halkla ilişkilerin nasıl bir değişim ve gelişim yaşadığını gözlerimizin önüne sürüyor.


Baskı Bilgileri

452 sayfa
Temmuz2013 tarihinde, De Ki Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9789944492676

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Burak Uzun
1 kişi

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski