Gizli Ajans

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
7 puan

Umut Sarıkaya'nın hafifletilmiş versiyonu gibi bir roman olmuş. Yazarın önceki iki kitabına kıyasla zayıf kalmış.

8 puan

Absürdlüğün dozu diğer kitaplarına göre biraz fazla kaçmış gibi, lakin yine sürükleyici ve bol kahkahalı.
Şeytan Bey'e de burdan selam ederim.

8 puan

Sadece 3 saat 17 dakikada bitirdim. Çok fazla fantastik ama eğlenceli idi. Tavsiye ederim...

10 puan

Yazar yanıma gelip oturmuş ve benimle konuşmuş gibi. Absürd bir kitap, okudurken kikirdeten bir kitap, düşündürmüyor da bitince bir çok felsefe, bir çok insan davaranışı, psikoloji ile bağdaştırdığını farkediyorsun, çaktırmadan düşündürüyor. Edebiyat ve misah ve insan olmak böyle birşey.

6 puan

Kitabı okurken, sürekli fikrimi değiştirdim. Başlangıcı bayattı. Sonra tamam olmaya başladı dedirtti. Sürpriz karakterleri bile baştan belli olmasına rağmen yavaş yavaş keyif verdirmeye başladı. Ama sona doğru tekrar çuvallamaya başladı. Yine de Murat Menteş ve Emrah Serbes'e göre daha umut verici.

Sanki yazarın başına ilk başta güzel bir hikaye gelmiş. Bunu güzel bir şekilde çeşitlendirmek ve süslemek istemiş. Ama kafasında hayal ettiği kadar güzel bir bitiş yakalayamamış. Üzerinde biraz daha düşünülse, birkaç oynamayla çok daha şaşırtıcı, heyecan verici bir hikaye çıkabilirdi ortaya. İyi yazar olmak çok zor bir iş. Umarım ileride daha güzel ve daha keyifli kitaplar yazar, Alper Canıgüz.

10 yıl, 11 ay
7 puan

- Absürt
- Sürükleyici
- Değişik

New York Times’ın kapak arkası yorumları gibi bir giriş yaptım ama kitap bu sıfatları hak ediyor gerçekten. Adını çokça duyduğum Canıgüz’ün okuduğum ilk kitabı. Karakterleri sıfatlandırması bana doğrudan Fırat Budacı’yı anımsattı. Tek fark Alper Canıgüz birden fazla sıfat kullanırken Budacı tek sıfat kullanıyor. (Örneğin kahramanının adı Ahmettir. Budacı, ‘’yeşil şapkalı’’ der öyküde ismi öyle kalır. Canıgüz, ‘’yeşil şapkalı’’ der, ‘’Ahmetlerin yüz karası’’ der, ‘’yılların dostu’’ der. Kısaca yazarı sevdiyseniz Budacı’yı da seversiniz.). Bunun dışında kitapta filmlerden, kitaplardan, ünlülerin sözlerinden çokça alıntılar/göndermeler var. (yani kitabı okumadan önce bazı kültlerden haberdar iseniz daha zevkle okursunuz). Bazısını kendisi açıklamış bazısını paraphrase yapmış. Pek sevmedim aslında bunu. Ama kullandığı kelimeleri keyifle okudum, hele müstehzi gülüşle ilgili laf soktuğu kısma bayıldım :) Bu kitabı erkeklerin daha çok seveceğini düşünüyorum nedense.

7 puan

uzayli kismina girmeseydi merakla okunabilecek bir kitap guzeldii sadece ....

Profil Resmi
10 puan

"Rencide Ruhlar ve Oğullar 'dan sonra okudum. yine çok güzel, çok sürükleyici bir kitap. Alper Canıgüz daha çok kitap yazsa da okusak demekten kendimi alamadım. sırada Tatlı Rüyalar var :)
mutlu sonlara alıştığımdan mı bilmiyorum, aşkını kalbine gömmek zorunda kalan Musa'ya pek üzüldüm

11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
9 puan

Dili çok akıcı bir kitap, bir solukta bitiyor denilen türden, absürd olması da farklı bir tad veriyor. Yazar güzel bir uydurukçu.

Profil Resmi
7 puan

güle güle okuduğum bi kitap hayalgücü bayağı baskın ben sevdim eğlenmek isteyen biri için okunmaya değer bi kitap zaten de 200 küsür sayfalık ben okuyun derim :)


Baskı Bilgileri




Diğer baskılar


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Ayse Nur unique
2 kişi

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski