Bunu Sen İstedin

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
7 puan

Çocuk da Yaparım Kariyerde nin devamı olan bu macerayı çok sevdim:))..Burada da Aslı-Hakan,Ahu-Can olaylı çiftimiz Sibel ve Baran vardı..

Hikayemiz bu sefer Sibel ve Baran'ın düğünün de başlıyordu yine bir olay ile tabii ki..Sibel,Baran'ın bekarlığa veda partisindeki kaçamağının acısını çıkartmak istiyordu ve tam da düğün gününde evlenmekten vazgeçmişti..Baran her zaman ki gibi maçoluğu ile sorunu çözmüştü ama ufukta çok büyük olaylar vardı onlar için..Belki de suların durulması için bu gerekiyordu da ...

Ahu ile Can geçmişte ayrılığın ucundan dönmeleri , evlenmeleri ve Ahu'nun tekrar hamile kalması ile bebek heyecanı yaşıyorlardı..Ahu'nun kariyerini bir kenara bırakarak Can ile evlenmesi ama hala daha evde olmaya alışamaması en ufak bir olayda işe geri dönmeye uğraşması çok eğlenceliydi..Özellikle Can'ın yeni bayan eleman alması ile Ahu iyice huzursuz olmuştu..

Benim gözde çiftim Aslı ile Hakan cephesinde ise ilişkileri gün geçtikçe ciddiye doğru yol alıyordu..İki aşık birbirlerine her geçen daha da bağlansalar Aslı'nın kompleksleri Hakan'ın annesinin onu bir türlü kabul edememesi,Hakan'ın eski eşinin gölge gibi onları takip etmesi.Aslı'nın korkularını daha da tetikliyordu..Bir de hikayemizde yeni bir çift de ortaya çıkıyordu Nazlı ve Kadir...Onların hikayesi ise tamamen rastlantı ama çok da hızlı bir şekilde başlıyordu..
Kısaca maceranın bu bölümünde özellikle Sibel ve Baran çifti çok büyük olaylar ile sınanan evliliklerinde Sibel ne kadar modern ise Baran'ın da o kadar gelenekçi bir aşiret olan aileden gelmesi birbirlerini ne kadar severlerse sevsinler hala olaylar ile dolu evliliklerinin çalkantılı günlerinde çiftin geçtiği sınavı sanki kendim birebir yaşamış gibi hissettim...Çok büyük bir keyif alarak okudum... Devamını bir an önce okumak istiyorum..Bu güzel romantik komediyi tavsiye ederim..

Profil Resmi
10 puan

devam kitapları her zaman iyi olmuyor hikaye basitleşiyor. ama bu kitap harikaydı. her sayfasını keyifle okuyorsunuz.

Profil Resmi
10 puan

serinin 2. kitabı, olaylar kaldığı yerden sokulsuz devam ediyor. mutlaka okunmalı :)

11 yıl, 11 ay
7 puan

3 arkadaşın aşk hayatlarını anlatan romantik komedi, okurken eğlendim, güldüm... :)

11 yıl, 10 ay
10 puan

Üç arkadaşın hayatlarındaki inişler çıkışlar ve kendi ailelerini kurma çabaları bu kadar güzel anlatılırdı. Her şekilde çok güzeldi.

8 puan

1.kitaptan daha çok sevdim..

10 puan

kitabı büyük bir beğeni ile okudum ve hiç zaman kaybetmeden devam kitabına geçtim

10 puan

Çocuk da yapamadim kariyer de de oldugu gibi bunda da cok zevk alarak okudum gercekten tavsiye ediyorum ki arkadaslarima da okutacagim sonu bana gore kotu bittigi icin yarin biran once son kitaba baslayacagim mutlu bitmeyen son benim icin bitmemis demektir :)


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 440 sayfa
2013 tarihinde, Ephesus Yayınları tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Etiketler: romantik komedi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

gzmarz
1 kişi

Okumak İsteyenler

""CANSU""
1 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski