Boş Koltuk

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

Bir ölüm koca kasabanın canına okur, sonrasında ise... Rowling psikolojik roman da yazabildiğini göstermiş bence. Okumaya değer.

10 yıl, 11 ay
3 puan

İnanılmaz bir hayal kırıklığıydı !

11 yıl
Profil Resmi
6 puan

Yazar fantastik olmayan bir türde de yazabiliyorum demek için yazmış sanki, olmasa da olur bi kitap olmuş. H.P. serisine ve dolayısıyla J.K. Rowling'e hayran biri olarak benim için çok büyük bir hayalkırıklığıydı.

Profil Resmi
3 puan

Rowling'in ''çocuk kitabı yazarı'' etiketinden kurtulmak için yazdığı ve bunu başaramadığı daha 100. sayfaya gelmeden kışın yakmak için bir kenara ayırdığım kitabı.

2 puan

Baydı resmen. Yeminlen bunaldım okurken

1 puan

Rowling den bu kadar kötü bir kitap okuyacağımı hiç beklemezdim...

Profil Resmi
4 puan

Klasik Rowling tarzında kalabalık ve ayrıntılı insan betimlemelerinin yer aldığı karışık ilşkilerle dolu bir kitap.Rowling istediğini başarmış ve tam bir yetişkin kitab yazmış.Bunun bedelide bizim okumak zorunda kaldığımız küfür,uyuşturucu,tecavüz,aile içi şiddet ve ölüm olmuş.

10 yıl, 10 ay
6 puan

Rowling bu sefer güldürmedi.

Kitabın fantastik öğeler barındırmadığını biliyordum. Gene de Rowling'in zekasının işin içine karışıp, ortaya hayalgücünün birkaç iyi örneğinin çıkacağını düşünmüştüm. Tabii düşündüğüm gibi olmadı. Sıradan bir konu ve iyi bir anlatım vardı. Hiçbir sayfada heyecanlanmadım ve "Şimdi ne olacak?" sorusunu soramadım kendi kendime. Sürükleyicilikten eser yoktu doğrusu.

Tecrübeli bir yazardan, ustaca bir anlatım ama sönük bir konu...

10 yıl, 10 ay
1 puan

keşke yazmasaydın bu kitabı be jk. keşke aklımızda sadece harryle kalsaydın. o müthiş hayal gücünle o müthiş dünyanla. bu kadar müthiş bir efsane yazan birinin bu kadar kötü biri hikaye yazması çok üzücü. cidden üzüldüm. herkesin yazabileceği bir hikayeydi. ve eminimki bu kadar kötü kitap yazılamaz. cidden anlamsızdı. neden okudun bıraksaydın derseniz merak ettim sadece. cidden. gözümdeki imajında elbette bir düşme olmadı ama bi burukluk oldu. okumayın. tavsiye etmem. bi kere cinsel öge içeren o kadar çok kelime var ki. o kadar tiksindim ki. elbet cinsel ögeler olacak kitaplarda ama bu kadar çok bu kadar iğrendirici ve bu kadar argo olmamalı. değmez bence.

5 puan

Harry potter serisi düşünmeden okunduğu zaman berbat bir kitap değil, hatta sürüklüyor insanı sıkmıyor. Kitabın arkasının boş olması beni meraklandırmıştı. Kitabı okuyunca anladım neden boş olduğunu. Rowling yazacak bir şey bulamamış ondan hep.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 592 sayfa
2013 tarihinde, Doğan Kitap tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Etiketler: macera

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Okumuş kimse bulunamadı.

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski