Benden Sana Kalanlar

Kadınların aklını başından alan güçlü bir erkek...

Yepyeni bir başlangıç yapmak isteyen genç ve güzel bir kadın...

Yakıcı bir aşk ve baş döndürücü bir erotizm içinde görmezden gelinen tehlikeli sırlar...

Yakışıklı işadamı Damien Stark`ın elde edemeyeceği kadın yoktu ama o Nikki`yi istiyordu. Nikki ise kendisine zarar verecek bir aşkın peşinden gitmeyecek kadar akıllı ve güzeldi ama Damien`ın şeytani cazibesine karşı koymanın çok zor olduğunu biliyordu. Nikki onun karanlık geçmişiyle karşılaştığında şüphe ve arzu gelgitleri içinde kıvranacak, bu kontrolsüz aşkın girdabında sevdiği adama güvenmesi hiç kolay olmayacaktı...

Kadınların aklını başından alan güçlü bir erkek...

Yepyeni bir başlangıç yapmak isteyen genç ve güzel bir kadın...

Yakıcı bir aşk ve baş döndürücü bir erotizm içinde görmezden gelinen tehlikeli sırlar...

Yakışıklı işadamı Damien Stark`ın elde edemeyeceği kadın yoktu ama o Nikki`yi istiyordu. Nikki ise kendisine zarar verecek bir aşkın peşinden gitmeyecek kadar akıllı ve güzeldi ama Damien`ın şeytani cazibesine karşı koymanın çok zor olduğunu biliyordu. Nikki onun karanlık geçmişiyle karşılaştığında şüphe ve arzu gelgitleri içinde kıvranacak, bu kontrolsüz aşkın girdabında sevdiği adama güvenmesi hiç kolay olmayacaktı...


Değerlendirmeler

değerlendirme
6 puan

İlk 60 sayfayi çok beğendim.Kitap beni içine çekti fakat sonrası fazlasiyla klişeydi.Elli ton vb.kitaplarda gecen pekçok cümleyi bu kitapta görebilirsiniz. İyi başladi ama devamini getiremedi.Ayrica yayınevine sordum.Serinin devami gelmeyecekmiş.O yüzden de tavsiyede bulunamiyorum.Tâbi ki karar sizin 😉😄

10 puan

Sürekli annesi tarafından baskı altında tutulmaya çalışılmış, geçmişini unutmak için yeni bir başlangıç yapmak isteyen Nikki, patronunun ayarlamasıyla zeki, çapkın, ultramilyoner Damien'le karşılaşır. İlk andan itibaren bir birlerine karşı konulmaz çekimleri bana biraz abartılı geldi. Grey/Cross karışımı bir kitap. Açıkçası cross'dan daha çok sevdim. Genel yorumlar itibariyle kitap pek sevilmemiş ama benim hoşuma gitti. İkisininde birbirlerine anlatamadıkları sırları var ve zamanla birbirlerine açılmaya başlıyorlar. Ne kadar başarılı olursa olsun insan, birilerinin kontrolü ve sizin hayatınızdaki tüm söz hakkına sahip olmaları gerçekten berbat birşeymiş.

Ben sevdim. okunulabilir diyorum.

6 puan

Elli ton ve sana soyundum un karışımı gibiydi. Hatta çırılçıplak adlı kitapta da bir resimle başlamıştı her şey çıplak bir resim burada da aynı bir başlangıç sonunda yine hepsinde olan ayrılık olacak dedim ama olmadı. ceo'lar listesine Damien de eklendi. Saydığım serileri sevenler bu kitabı da sevebilir. Gerçi devam kitaplarını dört gözle bekliyorum diyemiycem.

8 puan

Grey,Gabriel,Gideon ve Gabe'den sonra nurtopu gibi bir Damienimiz oldu ( Hayret ki ismi G ile başlamıyor )

6 puan

Yeni bir seri Stark Üçlemesinin ilk kitabı benden sana kalanlar..Gray Üçlemesini,Crossfire Serisini Sevenler bu seriyi de çok seveceklerinden eminim..Yeni akım Erotic Romans türünde yazılmış..Konusu oldukça ilgimi çekmişti ama umduğumu bulamadım nedense..İkilinin aralarındaki aşk biraz havada kalıyordu..
Yazarın kalemi fena değil fakat E.L.James'ten ve Sylvia Day'dan oldukça etkilenmiş ..Aynı tip erkek multi milyarder problemli erkek kontrol hastası..Burada kadın karakterinde annesi ile problemi var..

Gray serisindeki kadar sayfalarca seks okumasanız da oldukça cüretkar sahneleri var.. BDSM'de var bize ters gelen ilişkileri de oluyor..
Ama her şey ikili arasında olsada bu seriye devam etmek istemiyorum..Bu hikaye aslında polisiye temaları ile de kurgulanabilir idi. Çünkü hikayenin konuya yatkındı ..Fakat nedense yazar yapmamış..

Sanırım ben artık sağlam kurguları seviyorum her tür temanın olduğu hikayeleri seviyorum..Sadece,aşk veya benzeri tek türle kurgulanmış romanlar bana göre değil onu anlamış bulunuyorum..

Yazar ileriki bölümlerde ne yapar bilemiyorum ama seriye devam etmeyi düşünmüyorum..Okuyacak arkadaşlarıma keyifli okumalar dilerim...

6 puan

size şu kadarını söyleyeyim kitap Elli Ton ve Crossfire karması gibi bir şey.
Bunu erkek karakterimiz Damien'de de görüyoruz keza. Kendisi Christian ve Gideon karışımı bir karakter.
Bu tarzın olmazsa olmaz klişelerinden bahsetmiyorum; evet, zengin, güçlü, yakışıklı, kontrol etmeyi seviyor. Bunlar artık alışılan özellikler. Ama karakterimiz aynı zamanda Gideon gibi taciz maduru imajı çiziyor. Bu durum ilk kitapta netleşmiyor o ayrı.
Neyse efendim Damien eski bir tenisçi ve bir işadamı.
Bu beyefendi oldukça gizemli, inatçı ve kararlı biri.

Kızımız Nikki ise üniversiteden yeni mezun olmuş, Elektirk ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden çift dal diplomasına sahip, sözde oldukça zeki biri. Ama kitap boyunca öyle çok da zeki tepkiler bulamadım ben kendisinde.
Kızımız yeni patronuyla katıldığı bir partide karşılaşıyor Damien ile... Esasında bu onların ilk karşılaşmaları değil. 4 yıl öncesinde Nikki'nin katıldığı bir güzellik yarışmasında Damien de jüri üyesi olarak bulunmuş.
Üstelik bundan sonra da Nikki üniversiteyken Damien'in burs verdiği öğrencilerden biriymiş.
Tüm bu tanışıklık yıllar sonraki karşılaşmalarında Nikki'nin pek de işine yaramıyor esasında. Bırakın Damien onu tanıdığına dair bir işaret vermeyi kızı neredeyse görmezden geliyor başlangıçta. Ama hemen ardından bu durum değişiyor tabi.

Damien yeni evi için resme Nikki'nin modellik etmesini istiyor. Karşılığında kıza 1 milyon dolar teklif ediyor. Ama anlaşma bu kadarla sınırlı değil... Başka şeyler de içeriyor, anladınız siz
Neyse efendim sonuçta bir şeylere girişiyor ikilimiz.
Ama kitabın içi klişelerle dolu yani bir kere daha belirteyim...
Sanki multimilyarderlerin hepsi uçak kullanacak, çok pahalı hobileri olacak, böyle sapkın zevkleri olacak diye gereklilikler var gibi, dar bir kalıba sıkıştırıyor yazarlar kendilerini
Tüm bu kalıpların sonunda da bu erkek karakterlere ayılıp bayılan kadın karakterler yaratıyorlar...
Üstelik işin ironik ve de trajik yani yıllarca kadının metalaştırılmasından dem vurmuş, bunun savaşını vermiş kadınların şimdilerde erkeği metalaştırıyor olmaları...

Sonuç olarak ortada okumazsanız bir şey kaybetmeyeceğiniz bir kitap var...

Detaylı inceleme: http://yamakdan.blogspot.com/2013/12/benden-sana-kalan-julie-kenner.html

5 puan

Özgün tek bir ayrıntı okuyamadım


Baskı Bilgileri

400 sayfa
Temmuz2013 tarihinde, Sayfa6 Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9789751033666
Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: aşk romanı, roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

sibelmert ranayıldız Satıgül Yüksek bilgee. Sez
32 kişi

Okumak İsteyenler

glnlcr Briseis Only FaMe KÖSE peresstt
7 kişi

Takas Verenler

sahmeran_
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski