Bay Mucize

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
8 puan

Yazarın seriler halinde yazdığı kitaplarından çok farklı olmakla beraber, masalsı konu akışı ile soğuk kış günlerinde dizinize sıcacık battaniye alıp elinize de sıcacık nefis bir kahve alıp oturup okuyacağınız türden güzel bir kitap. Kitabın kapağında da anlattıldığı gibi aslına noel tatili temalı hoş bir okunuşu var.

3 puan

Harry bir melektir. Tanrı tarafından ona bir görev verilir. Sonsuzluk fırsatı yaratabilecek bir deneme görevidir. Başarılı bir iş çıkarırsa sürekli bir işi olacaktır. Kendisine akıl hocası olarak kendi güçlerinin üzerinde gücü olan Celeste tayin edilir. Klasik edebiyat dersine girecektir. İlk görevi Addie Folsom'a yardım etmektir. Addie'nin disleksi ve öğrenme yeteneği konusunda ciddi sorunları vardır. Okulda hiç başarılı olamamıştır. Bundan sonrada olamayacağından korkar. Görevi ona düşündüğünden daha akıllı olduğunu, arzu ettiği gibi tıp alanında başarılı olabileceğini göstermektir. Gençken hoşlandığı komşusu Erich ile de yeniden etkileşimde olmaları için her şey ayarlanmıştır.

Addie evinden ayrılırken bunu büyük bir umut olarak görmüştür. Çabucak zengin olma fırsatının ayağına geleceğini sanmıştır. Büyük hayallerle ayrılmış kendini kötü bir evde yaşayıp döküntü bir restoranda garsonluk yaparken bulmuştur. Büyük bir hata yaptığını anlaması ve dönmesi altı yıl sürmüştür. Lise diploması için eksik olan tek kredisi edebiyat dersindedir. Krediyi tamamlamak için yakındaki koleje başvurmuştur. Öğretmeni ise Harry'dir.

Addie'nin annesi ile Erich'in annesi Noel'de seyahate çıkacaktır. Erich kaza geçirince ona yardım edecek biri gerekir. Bu yüzden seyahati iptal etmek zorundadırlar. Tatil babasının ölümünden dolayı annesinin ihtiyacı olan kaçıştır. Kahve almaya gittiği yerde Celeste kendisinin yardımcı olmasını önerir. Addie'de annesi için gönüllü olur. Böylece ikili vakit geçirmeye başlar.
Erich yaşadığı kötü ilişkiden sonra bir daha hiçbir kadına derin duygular hissedemeyeceğinden eminken Addie yanıldığını kanıtlar. Deli gibi aşık olur. Aynısı Addie içinde geçerlidir ve onun için işler yoluna girer.
Harry ise dünyadaki görevine devam edecektir. Noel herkesin gördüğü en güzel Noel oluyordur.

Konu farklı başladı ama saçmaladı. Görev uğruna dünyaya bir melek geliyor ama yaptığı bir şey yok zaten yapabileceği bir aşkta yok. Üstelik kendisi de aşık oluyor. Gereksiz başka bir melek daha var. Ne yapıyorlar neden yapıyorlar belli değil. Gereksiz, saçma, havada kalmış bir kitap. Yazarın en kötü kitabı diyebilirim.


Baskı Bilgileri

237 sayfa



Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Yılcan duyguefe aks.aysegul janis Mavera
11 kişi

Okumak İsteyenler

SiHiRLi_PeRi
1 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski