Aşk Büyüsü

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/10/tuba-atc-cosar-ask-buyusu-aska-dair.html

~~*~~~
Bu, bu bambaşkaydı. Hiç bilmediğim, yaşamadığım bir duyguydu.
Güneşin tadını almak gibi...
En güzel çiçeğin özünü tatmak gibi...
Esip giden rüzgara dokunmak gibiydi.
~~~*~~~

Uzun zamandır, daha doğrusu duyduğumdan beri çıkmasını beklediğim kitap Aşk Büyüsü çıktı... çıkmakla kalmadı aynı zamanda okundu ve bitti.

ımmm.... sanırım Baran'a aşık oldum ve hain planlarım var onunla ilgili. Baran ile Ela'yı ayırmayı planlıyorum benimle olan var mı? ;) Onun gibi ne istediğini bilen ve sevdiği kadına sahip çıkıp, onu bekleyen adamlar lazım bizi değil mi kızlar ;)

Neyse, önce Tuba Atıcı Coşar diyeyim... bir çocuk annesi olan yazarımızın akıcı bir dili, hissettirircesine duyguları yazması, merak uyandırıcı anlatımı ve sürükleyici konu kurgulandırmasını sevdim. Ha evet, zaman zaman sinir bozucuydu karakterler ama karakterlerin uyuzluklarını çok güzel hissettirdi yani Tuba tebrikler tatlım :)

Kitabın konusunu kısaca anlatmak gerekirse, kalbi erkek arkadaşı tarafından kırılmış olan Ela havaalanında Baran'la tanışıyor derken Baran'ın, arkadaşı Kemal'in çok yakın arkadaşı olduğunu öğreniyor. Üstelik zamanında kalbi kırılmış olan Baran'da aşkı Ela ile tadarken Ela'da kalbindeki çarpıntılara engel olamıyor.
Ela'da Baran'da geçmişlerindeki aşktan kalpleri yaralı olarak çıksalar da birbirlerinde tattıkları duyguların eşi benzerinin olmaması denemeye karar vermelerine neden olurken birbirlerine iyice kapılıyorlar. Ancak... bazen hayat adil olmuyor ve genç çiftin aşklarını büyük bir denemeye sokuyor.

Kitabı okurken, beni en şaşırtan karakter Berk oldu. Adam tam anlamıyla beklediğimin aksi hareketler yaptı. Kara kedi olacağını düşünürken en yakın dostları oldu resmen...
Didem ve Kemal ise... bambaşka bir olaydı. Hele ki Didem.. bayıldım ben bu karaktere :)
Ela'yı hiç sevmedim, ama Baran'a tapınabilirim ;) Ahhh bir de Baran'ın kız kardeşi... o da tam benim seveceğim türden bir kız... onun da hikayesini merak ediyorum ve sevgili yazarım... Tubam onların hikayesini elime alıp okumak istiyorum bilmem anlatabiliyor muyum :)

Kitap hakkında daha fazla konuşursam kitap içeriğine gireceğim o yüzden susayım, uslu uslu konudan ve karakterlerden bahsetmiş olayım :)
Söylemezsem içimde kalacak şeyler var onları söylemek istiyorum :)

Öncelikle Ela'nın bazı tavırları, davranışlarını çok salakça buldum ve sinir oldum. Tamam Baran'ın hatalı olduğu kısımlarda vardı yoktu değil ama Ela'nın bu kadar güvensiz olması, sinir bozucu. yaralı olduğun konular olabilirdi ama yine de eğer seviyorsan güveneceksin, güveniyorsan da onun sözlerine inanacaksın. Ela'ya bu konuda sinir olduğumu inkar edemem ama tabi Baran'da yanlış yaptı tarafsız olacağım.

Tuba Atıcı Coşar... tatlım tebrikler, güçlü bir kalemin var sıradaki kitabını bekliyorum. Sakın yazmayı bırakma :)

Size de kitabı tavsiye ediyorum ben çok beğendim bence bir okuyun ;)


Baskı Bilgileri

444 sayfa
Dokuz Yayınları tarafından yayınlandı



Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

asenaozoral inci asabibakire peresstt mucdem
5 kişi

Okumak İsteyenler

xtina Zeynepim
2 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski