Anılarımla Yatak Odasında

Geçmişin izinde zincirleri kıran bir aşkın hikâyesi...

Bir kazada eşini kaybeden Kirsten, anılarını canlı tutmak için eşinin yaşamını senaryolaştırmaya kararlıdır...
Eşini canlandıracak ünlü ve yakışıklı oyuncu Ryan'la tanışması ve sonrasında yaşadıkları Kristen'ı sıra dışı olayların içine çeker...

Aşkın yakıcı tuzağına düşmemek için çabalayan Kristen, kendisini keşfetmeye kararlı bu adama daha ne kadar kayıtsız kalacaktır?

Geçmişin izinde zincirleri kıran bir aşkın hikâyesi...

Bir kazada eşini kaybeden Kirsten, anılarını canlı tutmak için eşinin yaşamını senaryolaştırmaya kararlıdır...
Eşini canlandıracak ünlü ve yakışıklı oyuncu Ryan'la tanışması ve sonrasında yaşadıkları Kristen'ı sıra dışı olayların içine çeker...

Aşkın yakıcı tuzağına düşmemek için çabalayan Kristen, kendisini keşfetmeye kararlı bu adama daha ne kadar kayıtsız kalacaktır?


Değerlendirmeler

değerlendirme
6 puan

Kitap Adı : Anılarımla Yatak Odası

Yazar Adı : Sandra Brown
Orjinal Adı : Demon Rumm
Goodreads Puanı :5/3,33
Puanım : 5/3


Sandra Brown'un Anılarımla Yatak Odası yazarın hayranlarının diğeri kitaplarına göre oldukça sönük bulacağı bir kitap idi.Yazarın 1987 yılında yazdığı romanlarından..Okurken kadın karaktere sinir oldum.Kitap erkek karakterin bakış açısından anlatılıyordu..
Ünlü bir film yıldızı idi erkek karakter..Kadın karakter ise bir yazar..İki yıl önce bir deneme uçuşu sırasında kaybettiği kocası ile ilgili anılarını yazarken aynı zamanda filmi çekilen eserin senaryosunu da yazıyordu. Rylan North bu gözüpek havacının hayatını oynuyordu..

Rolünde daha başarılı olmak için Kirsten Rumm'ın kocası ile yaşadığı evde bir süre beraber yaşamayı avukatı aracılığı ile teklif eder.
Kirsten bu teklifi de avukatı dinleyerek kabul eder.Rylan ilk görüşte Kirsten'e aşık olmuştur. Onu yakından tanımaya başladıkça daha da bağlanır. Bir yandan kocası ve ilişkileri hakkında bilgi edinip rolünün hakkını vermeye çalışırken Charles ve Kirsten'in aralarındaki ilişkilerinde gariplikler hissetmeye başlar.Aralarında kuvvetli bir çekim oluşsa da Kirsten aralarına hep bir duvar koymuştur..

Hikaye boyunca Rylan bu duvarı aşmaya çalışır Kirsten ise kaçmaya..Tam aralarında yakınlaşma olurken kadının mevcut korkular bu korkularından dolayı engel koymaları hep devam etti..
Kadın karaktere sinir oldum.
Tabii ki sonun da aşk kazandı ve adamcağız sabrının mükafatını gördü..

Kadın çoğunlukla ölen kocası ile Rylan'ı aynı kefeye koysa da hatasını anladı..
Sandra Brown'un o güçlü kurgulu romanlarına benzemiyordu açıkçası.Bana biraz da beyaz dizi kitaplarının kurgularını anımsattı...
Tekrar okur muyum hayır..Sanmıyorum..Vakit geçirmek için çerezlik kitaplardan. Fazla beklentiye girmezseniz okurken hoş vakit geçirebilirsiniz...

6 puan

Anılarımla Yatak Odasında / Sandra Brown
Kirsten iki yıl önce uçak gösterileri yapan eşini bir gösteri sırasında kaybeder. Aradan geçen zaman içerisinde eşinin hayatını anlattığı bir kitap yazar ve bu kitap sinemaya aktarılır. Kendi içine kapanık ve bakıldığında mutsuzmuş gibi görünen Kirsten, eşi ile olan geçmişinde sırlar saklıdır ve bunları kimseye anlatamaz.
Filmde eşini oynayacak olan Ryan,beyaz perdenin en haşarı,serseri ve bencil oyuncusundan başkası değildir.
Ryan rolünün hakkını verebilmek için Kirsten ile aynı evi paylaşmalı ve ölen eşin yerine kendini koymalıdır ama bunun için önce Kirsteni ikna etmesi gerekmektedir.
Aynı evde yaşamak Kirsten için zor olsa da Ryan için hiçte zor değildir ne de olsa güzel Kirsten ile yaşayacaktır.
Ama aynı evin içine girdiklerinde her ikisini de rahatsız eden durumlar meydana çıkar. En önemli rahatsızlıkta Ryanın hissettiği duygular ve bu duygulara şiddetle karşı çıkan Kirste’nin mücadelesidir.
Ve anlatılmamış,ne kitabın satırlarına ne de filme uyarlanmış gizli sırlar her ikisini de esir almıştır. Ryan için bu sırları Kirsten’den öğrenmek ve ona olan duygularına karşılık almak için çaba göstermek filmi çekmekten daha zor olmaya başlamıştır…
Kitabın beklide en rahatsızlık verici kısmı burada başlıyor. Bu konuya o kadar çok değinilmiş ki yarısından fazlasında ölen eş ve ölen eşi anlamak, anlatılmakla geçiyor..
Yazarı sevenlerin ( ben gibi ) gözü kapalı alacağı ve kitaplığın en kıymetli yerine koya bileceği bir kitap. Bu yüzden tavsiye kısmını es geçiyor ve SANDRA BROW’larınıza hür iradenizle eklemenizi TAVSİYE ediyorum…

4 puan

Îyi ki yazarı bu kitabıyla tanımadım. Yoksa ne keyifli romanları olduğunu hiç bilemeyecektim.


Baskı Bilgileri

256 sayfa
Ekim2013 tarihinde, Martı Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9786053481966
Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: roman, aşk romanı

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Risus Kayla_Oz Carpe_Diem Only hafize
22 kişi

Okumak İsteyenler

Briseis hulyami tugba1991 beyzaaa Hilalakt
6 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski