Camlar Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #3)
Vampirler, kurtadamlar, periler ve gerçek ask. Solugunuzu kesecek bir gerilim ve heyecan. Ölümcül Oyuncaklarda aksiyon tam gaz! Clary, annesinin ölümüne sebep olan iksirin peşindeydi ve ona ulaşmak için de bir an önce Camlar Şehrine gitmesi gerekiyordu. Kendisini sağlam bir ölüm kalım savaşının içinde bulmasıysa an meselesiydi. Kurtadamlar, vampirler ve periler, ortalığı birbirine katmak için Camlar Şehrinde biraraya gelmişti. Clarynin tek bir kozu vardı. Sahip olduğu güçler! Fakat bu aynı zamanda büyük bir risk ve sorumluluk demekti. Çünkü ya herkesi kurtaracak ya da her şeyi yok edecekti. Clarynin yolculuğunda ona ihanet ve onur eşlik etti. Kah kazandı, kah kaybetti. Olsun! Camlar Şehri için değerdi!
Baskılar2
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(25)
Daha zirveye çıkabilir mi bu seri merak ediyorum doğrusu. Çok akıcıydı, çok fazla şey oldu ve bir çok olay da sona bağlandı ama tabi ki kötülüğün tohumu Sebastian ölmedi. En başından beri Jace ve Clary'nin kardeş olmasına inanmadığım gibi buna da inanmıyorum. SPOILER Alec herkes içinde Magnus'u öptü ve ''EVET'' diye bağırasım geldi. Savaşın ortasında ''niye cevaplarıma geri dönmedin?'' diyebilecek tek kişi Alec'ti ve öyle de oldu. O sahnede anlamsızca güldüm. Kötü adamlara karşı beslediğim sempati normal değil, yine de Valentine'a üzüldüm. Başına ne geldiyse haketti ama yine de, bilmiyorum, özellikle Jace'i öldürdükten sonra saçlarını falan okşaması beni etkiledi herhalde. Çok kolay yönlendirilebilecek bir insanım galiba. Beni öldürseler de saçlarımı okşuyorlarsa sorun yok demektir. Ve en çok üzüldüğüm yer, Max. Zaten, bir savaşta kurban olmazsa garip olurdu. Bu üzülmeme engel olmadı ne yazık ki. Sen tam bir iblissin Sebastian ya da Jonathan ya da her neysen ama Isabelle'i öldürdüğünü sanman her şeyi değiştirdi. Ve Clary'nin annesi Jocelyn ile Luke'un karşılıklı bir sevgi taşımaları beni mutlu etti. Simon ise bu kitapta en olgun davranan kişiydi, sonuçta daha 16 yaşında, ve her zaman ki gibi kalbimi fethetti. Simon ve Isabelle'i shipliyorum. Son olarak Jace ve Clary'nin kardeş saçmalığı çözüldüğü için gerçekten büyük bir rahatlama duydum ve evet, Clary gerçek abin sandığın kişiyi öptün ama gerçek abini de öptün. Rüya içinde rüya gibi. Clare, lütfen artık sevenleri rahat bırak. SPOILER Dördüncü kitaba başlayacağım, bakalım Valentine'in miras bıraktığı kötülüğü kim sürdürecek?
Mükemmel bir fantastik kitap serişinin 3. kitabı. Okuduğum en güzel seri
açıkçası severek takip ettiğim bir seri ama uzadıkça olaylar karıştıkça heyecanı kaçıyor gibi geliyor sanki zorlama boyutuna geçmeye başlamış tabii yine okutturuyor kitap kendini sürükleyici merak uyandırıyor ama sanki aynı şeyler gelecekmiş hissi verdi biraz bana. seriyi yarım bırakmayı sevmediğim için yeni kitaba başladım bile bakalım umarım toparlar bir umut.
Kitabı bitince "SONUNDA!" diye bağırdım. Hatta kitabı okurken kendimi Temel Reis'deki Safinaz'ın endişeliyken tırnaklarını yeme şekline bile soktuğumu hissettim. Bilenler anlamıştır halimi... Ee sonuç olarak herkes herkesle kardeş olabilecek potansiyel içerisine girmişten sonunda gerçekler açığa kavuşması beni mutlu etti... Eğer bu kitaba henüz başlamayıp rastgele bu sayfaya düştünüz birinci kitabı bularak okumaya başlayın. Pişman olmazsınız.
Bence diğer kitaplara göre daha sürükleyici. Bu tür kitapların ortak özellikleri çok kolay okunmaları bence. http://herkitapayribirdunyadir.blogspot.com.tr/2015/04/camlar-sehri-cassandra-clare.html
geçen sene okumuştum. çok beğendim, serinin ve cassandanın tüm kitapları gibi.
Tebrik ediyorum yazarımızı.Ciddiyim.Bu seri hangi ara bu kadar güzelleşti bilmiyorum.Kitabı elimden bırakamadım.Yazar her yeni kitabında kendini geliştiriyor. Helal Olsun !!!👍👏 Kitap o kadar heyecanlıydı ki, anlatamam.Her sayfasında bir olay,her sayfasında beni şok eden bilgiler vardı.Serinin şimdiye kadar okuduğum kitapları içerisinde favorim oldu diyebilirim. Ama bir yandan da "Acaba yazar daha ne verebilir bize? Neredeyse bütün bilgileri öğrendik (Tabi bir iki olay hala var,onlara değinmeyeceğim)." diyorum.Bakalım göreceğiz diğer kitapta. Kitap çok uzundu ama hangi ara bitti,ne siz sorun ne ben söyleyeyim.Farkında değildim ki kitap bitmiş.Yani kesinlikle okutturuyor kendini. Kitapta bir şeye çok üzüldüm o da... Ağır spoiler olur bu,söylemeyeyim.Sadece birinin ölmesine gerçekten çok üzüldüm diyeyim.Neyse... Kısmen her şey ortaya çıktı,içim rahatladı çok da güzel oldu 😊 Seriye başlayanlar kesinlikle üçüncü kitaba kadar okusunlar,bırakmasınlar! Diğerleri de bence okuyun ya bu seriyi.Biliyorum bayağı fikrimi değiştirdim ama gerçekten insanı şok eden bir kitap. Bir de bu seriyi takip eden ve bu kitabı okuyanlar aşağıdaki likten Jace'in Clary'e yazdığı bir mektuba ulaşabilirsiniz.Hani Jace,Clary'le beraber yatmıştı ya ordan ;) Çok da güzel bir mektup 😍😍 https://www.facebook.com/onokumalar/posts/126147957463197
Sonunu okuyunca rahat bir nefes alacaksınız emin olun.:D Hem aksiyon hem komedi hem de aşk var.Ne güzel kitapsın sen öyle!
Benzer Kitaplar

Küller Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #2)

Düşmüş Melekler Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #4)

Mekanik Melek (Cehennem Makineleri, #1)

Kemikler Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #1)

Kayıp Ruhlar Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #5)

Mekanik Prens (Cehennem Makineleri, #2)

Kanbağı - (Bloodlines, #1)

Melez (Melez Sözleşmeleri, #1)

Benim İçin Öl (Revenants, #1)
Altın Zambak - (Bloodlines, #2)


