maggie okuma durumu: Çifte Vuruş (Sinners on Tour #5)

maggie, Çifte Vuruş (Sinners on Tour #5) kitabının 250/448. sayfasında.

9 yıl, 1 ay      4 Yorum/Yorum Yaz      1 kişi beğenmiş.

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 4 arası yorum gösteriliyor, toplam 4 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Sağ ol :)

9 yıl, 1 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Bu seriye bayılıyorum gerçekten ama bu kitapta tereddütlüyüm. Okusam mı okumasam mı bilemedim. O yüzden yorumunu merakla bekliyorum :))

9 yıl, 1 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Kitabı henüz bitirmedim ama kadın karakteri beğendiğimi söyleyebilirim. Aynı şeyi Trey için söyleyemem. Sadece serinin ilk kitabını okumadım, diğer kitaplarda da Trey'e kanım pek ısınmamıştı. Bunun sebebinin Trey'in cinsel tercihiyle hiçbir alakası yok ama bana biraz itici gelen biri. Kitabın konusunu öğrendiğimden beri aklımda 3 son var, bence kitap olması gerektiği gibi bitmeyecek ama kitapta bununla ilgili herhangi bir ipucuyla karşılaşmadım henüz. Kitap Trey'in yaptığı seçimlerdeki gelgitler üzerinde çok duruluyor. Yaklaşık 270-280 sayfa boyunca erotizm var ama fazla kullanılmamış sanırım asıl sahneler buradan sonra başlıyor diyebilirim. Duygu yoğunluğu olarak Sert Rock'un bir tık aşağısı diyebilirim. Seriyi sevdiğini yazmışsın, o yüzden oku diyebilirim ama eşcinsel veya grup ilişkisi okumaktan hoşlanmıyorsan seçim sana ait. :)

9 yıl, 1 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Öyle ön yargılarım yok ama bende Trey'e pek ısınamamıştım o yüzden kararsızdım ama seriyi bozmamak adına devam edeyim diyorum. Diğerlerinden farklı bir tip olduğu için Trey öyle çok bir duygu beklemiyorum kitapta da :) Teşekkür ederiim keyifli okumalar :))

9 yıl, 1 ay     
« geri ileri »